Neler Yeni

İphone almaya değer mi ? benim açımdan

BIGGZ

80+ Bronze
6-12 ay falan olsa tamam derdim de

24 ay çok fazla, o süre içinde o parayı kazanacağınızın garantisi olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
iPhone paran var ise alınabilecek güzel telefonlardan.

iPhone 6 hala günlük kullanımda iş görüyor deniyor o yüzden alacağın iPhone uzun süreler işini görür ve yenisine ihtiyacın olmaz.

Bu arada o kadar bir parayı Roblox'tan nasıl kazanacaksın anlamadım ama.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kamera sizin için önemliyse iPhone ama oyun ağırlıklı ise Mi 10T Pro Öneririm
sırf donanımı iyi diye xiaomi önerilmez, yazılımsal sorunları düzelsin hele ona göre öneririz.
Bence sağlam bir samsung telefon da bakabilirsin o da uzun süre yazılım desteği ve güvenlik güncellemesi sunuyor.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Yaşım yetmediği için abimin üzerine pasaj üzerinden iphone 11 alacağım fakat 24 ay boyunca her ay 350 TL gibi bir para sizce değer mi oyundan kazandığım paralarla ödeyeceğim 2 yıl boyunca bi yandan 2 yıl çok fazla ama bi yandan 3-4 yıl en az kullanıcağım bir telefon
3-4 yıl için gayet yeterli bir cihaz.
APK olayı olmadığı için bir çok şeye para vereceksin onu da unutma.
Şahsen son 6-7 ayda apple aşkım ortaya çıktı.
Param olsa bende bir apple cihaza geçmeyi düşünüyorum.

yusuf34

80+ Silver
Yaşım yetmediği için abimin üzerine pasaj üzerinden iphone 11 alacağım fakat 24 ay boyunca her ay 350 TL gibi bir para sizce değer mi oyundan kazandığım paralarla ödeyeceğim 2 yıl boyunca bi yandan 2 yıl çok fazla ama bi yandan 3-4 yıl en az kullanıcağım bir telefon
iphone 12 mini almanı öneririm hem daha hafif

nquexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Instagram
https://www.instagram.com/onurjonesv
Discord
nquex#6666
merhabalar . 2016yılından beridir iphone kullanıyorum. önceden full android kullandım apk'lar falan hayat geçiyordu. ama 2016dan beri iphone 6 7 7 plus ve xr kullandım ve şimdi 11 kullanıyorum 13 serisi 6 eylülde cıkıyor yükseltmeyi düşünüyorum sosyal medya için alınması gereken bir telefon. androidte instagramda kasan kamerayı sevmiyorsanız ve içerik üretiyorsanız basitligi seviyorsanız almalısınız .

ve değer kaybetmiyor. android telefonu kutusunu aç direkt sat -1000tl iphonede 3 yıl kullan -1000tl zarar et :D

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Kardeşim iPhone de 24 ay taksit varmı ben 3 biliyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir telefonu 2 yıl taksit ile almak mantıklı bir iş değil ayrıca pasaj uygunda değil ben şahsen almazdım.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3-4 yıl değil 7 yıl sorunsuz güncelleme alıyor zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Roblox da al sat nasıl yapıyorsun? Ucuza katalogdan item alıp sonra onu gerçek para karşılığında mı satıyorsun)

Bu arada robloxtan pasif gelir olarak da para kazanabilirsin yazılım bilgisi vb olan roblox studio da roblox oyunu yapıp oyun içinde robux karşılığında item satıyorlar ama o gerçek paraya döner mi bilmiyorum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
iPhone paran var ise alınabilecek güzel telefonlardan.

iPhone 6 hala günlük kullanımda iş görüyor deniyor o yüzden alacağın iPhone uzun süreler işini görür ve yenisine ihtiyacın olmaz.

Bu arada o kadar bir parayı Roblox'tan nasıl kazanacaksın anlamadım ama.
yani şu ana kadar 40.000tl den fazla kazandım fakat piyasası kötü o biraz emek işi

3-4 yıl değil 7 yıl sorunsuz güncelleme alıyor zaten :D

Roblox da al sat nasıl yapıyorsun? Ucuza katalogdan item alıp sonra onu gerçek para karşılığında mı satıyorsun)

Bu arada robloxtan pasif gelir olarak da para kazanabilirsin yazılım bilgisi vb olan roblox studio da roblox oyunu yapıp oyun içinde robux karşılığında item satıyorlar ama o gerçek paraya döner mi bilmiyorum
evet dönüyor o işlemlere DevEx takası dönüyor fakat oyun yaptırmak veya yapmak bi tık dikkatimi çekmiyor daha farklı oyun içi itemler cross trade şeklinde

Bir telefonu 2 yıl taksit ile almak mantıklı bir iş değil ayrıca pasaj uygunda değil ben şahsen almazdım.
valla bugün dükkana gittik 7200 tl iphone 11 24 ay taksit bilmiyorum çok arada kaldım

Kardeşim iPhone de 24 ay taksit varmı ben 3 biliyorum
var 24 ay hatta daha bugün gittik

merhabalar . 2016yılından beridir iphone kullanıyorum. önceden full android kullandım apk'lar falan hayat geçiyordu. ama 2016dan beri iphone 6 7 7 plus ve xr kullandım ve şimdi 11 kullanıyorum 13 serisi 6 eylülde cıkıyor yükseltmeyi düşünüyorum sosyal medya için alınması gereken bir telefon. androidte instagramda kasan kamerayı sevmiyorsanız ve içerik üretiyorsanız basitligi seviyorsanız almalısınız .

ve değer kaybetmiyor. android telefonu kutusunu aç direkt sat -1000tl iphonede 3 yıl kullan -1000tl zarar et :D
teşekkür ederim kararımı verdim alıcam ya :D ilk deneyimim olacak ama olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
yani şu ana kadar 40.000tl den fazla kazandım fakat piyasası kötü o biraz emek işi

evet dönüyor o işlemlere DevEx takası dönüyor fakat oyun yaptırmak veya yapmak bi tık dikkatimi çekmiyor daha farklı oyun içi itemler cross trade şeklinde

valla bugün dükkana gittik 7200 TL iphone 11 24 ay taksit bilmiyorum çok arada kaldım

var 24 ay hatta daha bugün gittik

teşekkür ederim kararımı verdim alıcam ya :D ilk deneyimim olacak ama olsun
hayırlı olsun

Top Bottom