Neler Yeni

Iphone cihazımda hattımı kullanamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Şentürk
Merhabalar iphone 13 telefonumda vodofone hattım takılı evimdeyken 4g servis gösteriyor ve hiçbir sorun olmuyor fakat anlayamadığım şekilde farklı bir konumda olduğumda sürekli servis gidiyor ya da servis var 4g gösteriyor ama arama yapamıyorum arama alamıyorum servis yok gibi işlem yapıyor açıkçası sorunun çözümünü bilen var mı vodofone aradım hattı sıfırladık falan dediler yine değişen yok

şahin doğan

80+ Platinum
Başka hat takıp denedin mi?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
Volkan
Merhabalar iphone 13 telefonumda vodofone hattım takılı evimdeyken 4g servis gösteriyor ve hiçbir sorun olmuyor fakat anlayamadığım şekilde farklı bir konumda olduğumda sürekli servis gidiyor ya da servis var 4g gösteriyor ama arama yapamıyorum arama alamıyorum servis yok gibi işlem yapıyor açıkçası sorunun çözümünü bilen var mı vodofone aradım hattı sıfırladık falan dediler yine değişen yok
aynısı bende de var bende de beni arayan ulaşamıyor bana

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Alperen Yılmaz
3g ye al öyle dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,670
Üyeler
172,713
Son üye
Buraky07
Top Bottom