atilla_zg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
Mehraba kendim şuan aktif olarak iphone se 2020 kullanıyorum ve ne yazıkki bu telefonların kutusunda şarj aleti çıkmıyor ve şuan samsung un orjinal 5v 1 a şarj aletini kullanıyorum şarj adaptörü almayı düşünüyorum kablosunu sipariş ettim sipariş ettiğim kabloyu aşağıya bıraktım buna uyumlu pd destekli şarj adaptörü arıyorum aklımda 3 tane var applaın orjinal adaptörüne 400 küsür vermeye gerek yok diye düşünüyorum diğer markalarda aynı işlevi görüceğini düşünüyorum
mcdodo.com.tr
adapörler
mcdodo.com.tr
www.trendyol.com
www.trendyol.com
ayrılliyetten önerileriniz varsa fikirlerini almayı çok isterim
Mcdodo CA-1030 36W Type-C To Lightning Dijital Göstergeli Hızlı Data Şarj Kablosu 1.2M-Siyah
MCDODO CA-1030 36W TYPE-C TO LİGHTNİNG DİJİTAL GÖSTERGELİ HIZLI DATA ŞARJ KABLOSU 1.2M-SİYAH ÜRÜN AÇIKLAMASI36W Hızlı ŞarjYüksek Hızlı Veri AktarımıSmart Dual ChipPD KablosuUzunluk: 1.2mRenk: SiyahiPhone'unuz için hızlı şarjı desteklerBu USB-C - Lightning PD kablosu, iPhone, iPad, AirPods gibi Light
mcdodo.com.tr
adapörler
MCDODO CH-2250 33W 1XTYPE-C 3XUSB GİRİŞLİ DİJİTAL GÖSTERGELİ ŞARJ ADAPTÖRÜ-SİYAH
MCDODO CH-2250 33W 1XTYPE-C 3XUSB GİRİŞLİ DİJİTAL GÖSTERGELİ ŞARJ ADAPTÖRÜ-SİYAH ÜRÜN ÖZELLİKLERİCihazlarımızı en iyi şekilde şarj edebilmek ve her zaman kullanıma hazır tutabilmek için farklı yöntemler mevcuttur; Ancak en güvenilir yollardan biri duvar şarj cihazı kullanmaktır. Daha fazla bağlantı
mcdodo.com.tr
Mcdodo Ch-7170 18w Pd3.0 Qc3.0 Led Ekranlı Şarj Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mcdodo Ch-7170 18w Pd3.0 Qc3.0 Led Ekranlı Şarj Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mcdodo Ch-8291 Pd Şarj Adaptörü,seyahat Adaptörü 20w Iphone Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mcdodo Ch-8291 Pd Şarj Adaptörü,seyahat Adaptörü 20w Iphone Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ayrılliyetten önerileriniz varsa fikirlerini almayı çok isterim