Neler Yeni

İPhone için Akıllı saat önerisi

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Arkadaşlar iPhone 13 cihazım için akıllı saat arıyorum. Ne almalıyım, direkt apple watch alıp geçmeli miyim yoksa diğer markalarda fiyat performans ürünler bulunuyor mu? Apple Watch’lar çok pahalı ve o parayı vermek istiyor muyum emin değilim. Huawei’in de sanırsam akıllı saati var nasıldır, iPhone ile uyumlu mu? Huawei’nin akıllı tartısını kullanıyorum onla uyumlu çalışan özellikleri varsa hoş olur diyerekten akıllı saati mantıklı olabilir diye düşündüm. Başka bir fiyat performans öneriniz varsa çok sevinirim, Hepsiburada limiti ile alacağım ürünü.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
huawei gt3 4 kullandım bir süre 6 ay oldu apple watch ultra kullanıyorum akıllı saat kullandığımı şimdi anladım

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
huawei gt3 4 kullandım bir süre 6 ay oldu apple watch ultra kullanıyorum akıllı saat kullandığımı şimdi anladım
Hocam siz eşekten ata binmişsiniz zaten aradaki fiyat farkı çok uçuk. Ben maksimum apple watch series 10 alabilirim gibi duruyor fazlasına asla yetmiyor bütçem, ama ona da o kadar versem mi kararsız kalıyorum

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
emircan özütemiz
Hocam siz eşekten ata binmişsiniz zaten aradaki fiyat farkı çok uçuk. Ben maksimum apple watch series 10 alabilirim gibi duruyor fazlasına asla yetmiyor bütçem, ama ona da o kadar versem mi kararsız kalıyorum
watch 10 ile ultra arasında özellik farkı var sadece örneğin 50 metre su geçirmezlik 100 metreye çıkıyor şarj süresi felan vs. kız arkadaşıma watch 10 42mm aldım o da çok memnun öneririm yani 10 serisini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,535
Üyeler
171,217
Son üye
omerdemc
Top Bottom