Neler Yeni

IOS İPhone kullanıcıları için.

Sizce fotoğraf ve videoları bilgisayardan mı yapmak daha basit ve kolay yoksa telefondan mı ?

• Oy kullanan toplam üye
    12
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burhan Önal
Günümüzde artık cebimizdeki günlük olarak kullandığımız telefonlardan her işimizi yapabiliyoruz ben de onlardan birisi olarak Video ve fotoğraf çekimlerini telefonumdan yapıyorum.
Sormak istediğim soru, eğer iPhone kullananlar var ise video veya fotoğraflarını hangi uygulamalardan düzenliyorlar ve önerdikleri uygulamalar nelerdir? Ben örnek veriyorum. Fotoğraflar için “Lightroom”, videolar için ise “Kinemaster”. Sizin kullandıklarınızı ve önerdiğiniz uygulamaları bekliyorum.İyi forumlar.

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
photoshop gibi mi olacak

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Günümüzde artık cebimizdeki günlük olarak kullandığımız telefonlardan her işimizi yapabiliyoruz ben de onlardan birisi olarak Video ve fotoğraf çekimlerini telefonumdan yapıyorum.
Sormak istediğim soru, eğer iPhone kullananlar var ise video veya fotoğraflarını hangi uygulamalardan düzenliyorlar ve önerdikleri uygulamalar nelerdir? Ben örnek veriyorum. Fotoğraflar için “Lightroom”, videolar için ise “Kinemaster”. Sizin kullandıklarınızı ve önerdiğiniz uygulamaları bekliyorum.İyi forumlar.
Bu 2 programdan başka picarts var başkada yok diğerleri işe yaramıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burhan Önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphonun kendi yazılımını
İphonun kendi yazılımı imovie de pek seçenek ve içerik yok kullandım ama iyi değil anca iki videoyu yanyana koyarsın o kadar ama kinemaster dediğim uygulamada green screendan çift pozalamaya kadar yaparsın bi bak derim inshot programıda güzel bence imovie dan açıl :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burhan Önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone'nun kendi yazılımı daha iyi bence.
İphonun kendi yazılımı imovie de pek seçenek ve içerik yok kullandım ama iyi değil anca iki videoyu yanyana koyarsın o kadar ama kinemaster dediğim uygulamada green screendan çift pozalamaya kadar yaparsın bi bak derim inshot programıda güzel bence imovie dan başka güzel programlar var bu söylediklerimin hepsi bi kısmı ücretsiz ayrıyetten videoleap da iyi kullanabilirsiniz telefondan yaptığım videolardan birini profilimde bulabilirsiniz yani imovie dan çok farklı olduğunu anlarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
El yatkınlığına bağlı. Hangisini aktif olarak kullanıyorsan onda işlerini daha hızlı görürsün. Bilgisayarda bu konu için güzel programlar var. Mobil tarafında da vardır illa ki fakat çok bilgi sahibi değilim mobil fotoğraf uygulamaları konusunda. Adobe'nin programı ve Snapseed var arada kullanıyorum.

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
ipad pro kullanıyorum ve bana biligseyarda yapailceğim editleleri kendi içinde sunuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burhan Önal
El yatkınlığına bağlı. Hangisini aktif olarak kullanıyorsan onda işlerini daha hızlı görürsün. Bilgisayarda bu konu için güzel programlar var. Mobil tarafında da vardır illa ki fakat çok bilgi sahibi değilim mobil fotoğraf uygulamaları konusunda. Adobe'nin programı ve Snapseed var arada kullanıyorum.
Aynen adobenin programları çok iyi snapseed de baya iyi. Video konusunda telefondan da güzel videolar yapılıyo artık ??

Top Bottom