Neler Yeni

Iphone neden bu kadar para veriyolar?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sahibindende bakıyorum kime yazsam tek sim + e sim çift bulamadım kanka o yüzden sordum farketmezse sorun yok o zaman
XS-XR serisi ve üstü her iPhone'da e sim var zaten e sim direk hepsinde var, fiziksel çift sim bulmak epey zor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kanka o zaman 2 fiziki çift simde de e sim varsa 4+4+4 12 ay olmaz mı :D
Fiziksel çift sim telefonlarda 2. fiziksel sim ve E Sim aynı IMEI'yi paylaşıyor yani hayır yine 8 ay. Yani eğer 2. sim kart slotunda sim kart varsa e sim devre dışı kalıyor. Bu dediğini bende bayağı araştırmıştım da maalesef olmuyor :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,675
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
yok önemli değil. öylesine giriyorum. ban yiyorum. 1 ay falan kapalı kalıyor. sonra hesap komple gidiyor. sonra bir hesap daha açarsam açıyorum bir kaç ay sonra. forumdaki multi koruması çok yetersiz. bulamıyorlar.
Koruma yetersiz değil, benim izin verdiğim kadar kullanabiliyorDUN. Ama o hakkı boşa vermişim sana.

En İyi Cevap
3
yok önemli değil. öylesine giriyorum. ban yiyorum. 1 ay falan kapalı kalıyor. sonra hesap komple gidiyor. sonra bir hesap daha açarsam açıyorum bir kaç ay sonra. forumdaki multi koruması çok yetersiz. bulamıyorlar.
Görüşürüz kanka iyi tatiller.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Ulan bi konu actim forumun yarısı boş yapmış adam 4 bin tllik telefonla karsilastirmistir adamsa iphone 13 pro max ile huawei p50 pro yu karşılaştırın.

Koruma yetersiz değil, benim izin verdiğim kadar kullanabiliyorDUN. Ama o hakkı boşa vermişim sana.
Hadi git kumda oyna abisi. İstemezsem bulamazsın. Bak nasıl hesap açabiliyorum. İşin kötüsü de vpn ile girince sistemin patlıyor. VPN açmayınca çoluk çocuk da bulur hesabı. İzin veriyormuş muş. VPN açmazsak anında ban atıyorsun. Laf yapacağına sistemini geliştir biraz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,675
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hadi git kumda oyna abisi. İstemezsem bulamazsın. Bak nasıl hesap açabiliyorum. İşin kötüsü de vpn ile girince sistemin patlıyor. VPN açmayınca çoluk çocuk da bulur hesabı. İzin veriyormuş muş. VPN açmazsak anında ban atıyorsun. Laf yapacağına sistemini geliştir biraz.
Hesap açmanı engelleyen kim? 3 hesabını da görüyorum. Müdahale etmeye bakar, etmezsem sistem engellemiyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,159
Üyeler
159,723
Son üye
Furkan176
Top Bottom