Neler Yeni

Iphone orijinal adaptor en ucuz nerede bulunur?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Son düzenleme:

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaslar ablama alacagiz mor renk istiyor en ucuz nerede bulabiliriz? Akakce de https://www.hepsiburada.com/iphone-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.42.5 en ucuz burada. Bayilere de bakacagiz. Fakat belki boyle bildiginiz kampanya tarzi bir sey vardir ondan sorayim dedim. Ayrica 256GB olan modellerde kampanya varsa o da olur. Bildiginiz varsa ikisini de atarsaniz cok guzel olur. Tesekkurler simdiden.
Hocam sana önerim ucuzu arama sonuçta pahalı bir ürün alıyorsunuz he ama kampanya istersen evde kullanmadığınız telefonu verin 1500 TL veya 2000 TL indirim yapıyordu ben ölü bir telefon vermistim a20 2000 TL ödediler sadece teknosa yapıyor bu kampanyayı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sana önerim ucuzu arama sonuçta pahalı bir ürün alıyorsunuz he ama kampanya istersen evde kullanmadığınız telefonu verin 1500 TL veya 2000 TL indirim yapıyordu ben ölü bir telefon vermistim a20 2000 TL ödediler sadece teknosa yapıyor bu kampanyayı
Sagolun hocam ama Hepsiburadanin kendisi sattigi icin sorun olacagini dusunmuyorum.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
hocam pahalı siteden alınca iphone 14 daha iyi olmuyo her iphone 14 aynı garantiyi apple veriyo zaten

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
hocam pahalı siteden alınca iphone 14 daha iyi olmuyo her iphone 14 aynı garantiyi apple veriyo zaten
Hayır hepsiburadaya laf atmıyorum benim örnek vermek istedigim işte ithal üründür falan yazıyor ya onları tercih etmemesi

Emir818.

80+ Bronze

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
Selim
48k ya 10 yıllık maaşınla telefon alıyorsunuz sonra ucuza adaptör aramaya çıkıyorsunuz 🤔 sonra da para yetmiyor diye malum kanallara mesaj atıyorsunuz.
Bimde satılıyor oradan alabilirsiniz 👍

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
48k ya 10 yıllık maaşınla telefon alıyorsunuz sonra ucuza adaptör aramaya çıkıyorsunuz 🤔 sonra da para yetmiyor diye malum kanallara mesaj atıyorsunuz.
Bimde satılıyor oradan alabilirsiniz 👍
Ne alaka la? Sen babamin maasini nereden biliyorsun ki? Birde para yetmiyor yazmis hey allahim hey. Ulan diyelim ki param yetmiyor sanane? Oyle bir durumda yok orijinal olarak alabilecegim uygun olan bir yer varsa oradan alayim dedim. Neden pahaliya alayim ki? Bos bos mesajlar yazmak yerine konuya girme daha iyi.

Top Bottom