Ben normalde 650 TL iken pasajda 490’a gordum turkcell bayilerine bak derimSoru baslikta arkadaslar bildiginiz kampanya olsun o tarz bir sey varsa link atarsaniz sevinirim.
Edit: Konuyu guncelliyorum telefonu https://www.trendyol.com/apple/iphone-14-256-gb-mor-p-355707156?boutiqueId=618496&merchantId=968 buradan aldik. Geriye adaptor cartu curtu kaldi. Icinden adaptor cikmiyormus sanirim. Ondan dolayi konuyu adaptoru nereden alabilirim olarak guncelliyorum.
Eger internetteki fiyati ile aralarinda pek fark yok ise internetten alayim geceyim hocam. Sagolun bu aradaBen normalde 650 TL iken pasajda 490’a gordum turkcell bayilerine bak derim
Boş insan sizsiniz gayette belli babanın maaşı paranız yok 48k telefon alıyorsunuz sonra da burda indirimden adaptör arıyorsunuz bu kafayla daha çok asgari ücretle çalışırsinız.Ne alaka la? Sen babamin maasini nereden biliyorsun ki? Birde para yetmiyor yazmis hey allahim hey. Ulan diyelim ki param yetmiyor sanane? Oyle bir durumda yok orijinal olarak alabilecegim uygun olan bir yer varsa oradan alayim dedim. Neden pahaliya alayim ki? Bos bos mesajlar yazmak yerine konuya girme daha iyi.
Dostum senin kafan basmiyor galiba. Babamin maasi seni ilgilendirmez ayrica asgari ucret almiyor ve alsa da bir sorun olacagini dusunmuyorum. Bos bos yorumlar yapacagina konuya girme daha iyi. Insanlarin maasi seni bu kadar ilgilendirmesin git otede ne yapiyorsan yap.Boş insan sizsiniz gayette belli babanın maaşı paranız yok 48k telefon alıyorsunuz sonra da burda indirimden adaptör arıyorsunuz bu kafayla daha çok asgari ücretle çalışırsinız.
aynı şekil migros sanal market ve d&rda da aynı fiyatta en temizi d&rdan almak gibia101 online markette 489 TL en ucuz orijinalligi kesin olan budur herhalde
bimde var indirimden alınDostum senin kafam basmiyor galiba. Babamin maasi seni ilgilendirmez ayrica asgari ucret almiyor ve alsa da bir sorun olacagini dusunmuyorum. Bos bos yorumlar yapacagina konuya girme daha iyi. Insanlarin maasi seni bu kadar ilgilendirmesin git otede ne yapiyorsan yap.