Neler Yeni

İphone parola unuttum ne yapabilirim ?

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
İphone parola koymuştum. Sürekli yüz tanıma kullandığım için parolayı kullanmıyordum. Telefon kapandı açtığımda şifre istiyor. Bu şifreyi nasıl geçebilirim yada iptal edebilirim ?
icould mail şifre, gmail şifresim var. İtunesten temiz yükleme yaparsam verilerim gidecek. Bunu yapmadan kurtarma şansım yok mu ?

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Ayarlar a gir orda uçak modunun üstünde ismine tıkla.parola ve güvenlik tıkla.oradan değiştir.bu söylediklerim İcloud şifreni ve mailini biliyorsan geçerli.

Cihazda açık değilmiş.cihaz açık olsa bu adımla değiştirebilirdin şifreyi.Apple müşteri destek hattını deneyebilirsin.

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar a gir orda uçak modunun üstünde ismine tıkla.parola ve güvenlik tıkla.oradan değiştir.bu söylediklerim İcloud şifreni ve mailini biliyorsan geçerli.

Cihazda açık değilmiş.cihaz açık olsa bu adımla değiştirebilirdin şifreyi.Apple müşteri destek hattını deneyebilirsin.
Musteri hizmeti acıyormu acaba

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Bilgisayardan sıfırlayabilirsin de.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İphone parola koymuştum. Sürekli yüz tanıma kullandığım için parolayı kullanmıyordum. Telefon kapandı açtığımda şifre istiyor. Bu şifreyi nasıl geçebilirim yada iptal edebilirim ?
icould mail şifre, gmail şifresim var. İtunesten temiz yükleme yaparsam verilerim gidecek. Bunu yapmadan kurtarma şansım yok mu ?
Sıfırlaman lazım diye biliyorum. Ama umarım sorun olmaz.

Yüz tanıma ile kilidi bir kez açmayı başarsan verileri alıp sıfırlarsın aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom