Neler Yeni

İphone şarjdan çıkardıktan sonra tekrar şarj yemiyor

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Merhaba,

2 gün önce akşam telefonumu masada bırakıp yanında da buzlu şişeyi bırakıp uyuya kalmışım uyandığımda kılıf falan ıslanmıştı şarja taktığımda sıvı tespit edildi dedi temizledim sonra tekrar taktım yine sıvı uyarısı verdi acile bastım sonra şarja taktığımda şarj yiyor ama çıkardığımda ve tekrar taktığımda şarj yemiyor :/ kabloyu şarj aletinden çıkarıp tekrar taktığımda şarj oluyor evet değişik bayağı ama benim eski orijinal olmayan kabloda 10 kere çıkarıp koysam da şarj oluyor sorun cihazda mı kabloda mı anlamadım bilgisi olan varmdırı?

Telefon iphone 13

Aykut D.

80+ Gold
(Silindi)

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik olacak ama pirince yatırdınmı ?
tadlandırıcı ile gelen nem emici birtane paket cardı onun üstüne koydum telefonu dik olacak şekilde şarj soketinin altına koydum pirinca yatırabilirimde kaç saat kalması lazım?

Aykut D.

80+ Gold
Merhaba,

2 gün önce akşam telefonumu masada bırakıp yanında da buzlu şişeyi bırakıp uyuya kalmışım uyandığımda kılıf falan ıslanmıştı şarja taktığımda sıvı tespit edildi dedi temizledim sonra tekrar taktım yine sıvı uyarısı verdi acile bastım sonra şarja taktığımda şarj yiyor ama çıkardığımda ve tekrar taktığımda şarj yemiyor :/ kabloyu şarj aletinden çıkarıp tekrar taktığımda şarj oluyor evet değişik bayağı ama benim eski orijinal olmayan kabloda 10 kere çıkarıp koysam da şarj oluyor sorun cihazda mı kabloda mı anlamadım bilgisi olan varmdırı?

Telefon iphone 13
Fön tutma bir servise götür soketi kurutsunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tadlandırıcı ile gelen nem emici birtane paket cardı onun üstüne koydum telefonu dik olacak şekilde şarj soketinin altına koydum pirinca yatırabilirimde kaç saat kalması lazım?
Nem emici ile bir kaba koyun 12 saat bekletin.

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
yok fön tutmam zaten tanıdık servis var pazartesi götürürüm bakalım nolacak

Nem emici ile bir kaba koyun 12 saat bekletin.
nem emici kab nasıl oluyor hocam bilmiyorum ben

Aykut D.

80+ Gold
yok fön tutmam zaten tanıdık servis var pazartesi götürürüm bakalım nolacak

nem emici kab nasıl oluyor hocam bilmiyorum ben
Nem emici ile" bir kaba koy

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Nem emici ile" bir kaba koy
hocam kardeşimin orjinal şarjında çalışıyordu ve benim yedek orjinal olmayan şarjda çalışıyor acaba şarjdan mıdır? çünkü sıvı aldığında telefon şarjdaydı

Aykut D.

80+ Gold
hocam kardeşimin orjinal şarjında çalışıyordu ve benim yedek orjinal olmayan şarjda çalışıyor acaba şarjdan mıdır? çünkü sıvı aldığında telefon şarjdaydı
Şarş aleti korumaya geçmiş olabilir ama böyle sensör şarj aletinde olması çok olası değil farklı kablo ile aynı adaptörde deneyin .

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Şarş aleti korumaya geçmiş olabilir ama böyle sensör şarj aletinde olması çok olası değil farklı kablo ile aynı adaptörde deneyin .
yarın bakacam hocam şuan pek mümkün değil

şimdi aklıma geldi hocam pek mümkün değil çünkü kabloyu Pcye taktığımdada aynı şey oluyor

Aykut D.

80+ Gold
yarın bakacam hocam şuan pek mümkün değil

şimdi aklıma geldi hocam pek mümkün değil çünkü kabloyu Pcye taktığımdada aynı şey oluyor
Kablo oksitlenip bozulmuş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,230
Üyeler
169,971
Son üye
mbvc
Top Bottom