Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kuzenim İphone SE 128 gb almış sizce nasıl bir telefon eksileri ve artıları olarak ?
Eksileri:Eksileri:
Küçük ekran
Küçük batarya
Artıları:
Saymakla bitmez
1800 mAh bir bataryası varmış glb benim telefonumda bile 4000 mAh batarya var ful dolu şekilde 1 gün idare ediyor niye bu kadar küçük bir bataryası varki garip.Eksileri:
Küçük ekran
Küçük batarya
Artıları:
Saymakla bitmez
Oldies but goldiesEksileri:
+5K etmeyen bir dış tasarım
iPhone farkı işte1800 mAh bir bataryası varmış glb benim telefonumda bile 4000 mAh batarya var ful dolu şekilde 1 gün idare ediyor niye bu kadar küçük bir bataryası varki garip.
SE 2020 ise tek eksisi ön taraf olarak iPhone 6 tasarımına sahip olması. Bir de bataryası iPhone 11 den biraz daha kötü. Onun dışında gayet iyi.Kuzenim İphone SE 128 gb almış sizce nasıl bir telefon eksileri ve artıları olarak ?
Kuzenimde çok oyun oynıyan birisi değil genelde calışıyor işinde büyük ihtimal batarya sorun çıkarmıyordur.abim kullanıyor bataryası oyun oynamazsa rahat 1 günü çıkarıyor abim küçük tasarım beğendiği için bu telefonu tercih etti tasarımı bence gayet güzel sade.
yok bu android telefonlarındaki batarya ile aynı değil insanlar bunu android mh ile karşılaştırıyolarKuzenimde çok oyun oynıyan birisi değil genelde calışıyor işinde büyük ihtimal batarya sorun çıkarmıyordur.
%10 şarjla forumda 1 saat takılabiliyorum SE 2020 ile, safari baya optimize edilmiş iPhone için hiç pil tüketmiyor nerdeyse. Oyunlarda yarım saatte yüzde 20 civarı yiyor ama ona bir şey diyememKuzenimde çok oyun oynıyan birisi değil genelde calışıyor işinde büyük ihtimal batarya sorun çıkarmıyordur.
Tek sorun pil çok hızlı ölüyor ya şimdiden 92 oldu pil sağlığımyok bu android telefonlarındaki batarya ile aynı değil insanlar bunu android mh ile karşılaştırıyolar
evet benim abimde bu yüzden bu telefonu tercih etti%10 şarjla forumda 1 saat takılabiliyorum SE 2020 ile, safari baya optimize edilmiş iPhone için hiç pil tüketmiyor nerdeyse. Oyunlarda yarım saatte yüzde 20 civarı yiyor ama ona bir şey diyemem
Ben fiyatı için değil boyutu için SE aldım şahsen. Normalde 11 alacaktım ama mağazada ikisini yan yana görünce çok kaba geldi 11 ben de bunu aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek sorun pil çok hızlı ölüyor ya şimdiden 92 oldu piş sağlığım
Telefonlardan çok anlamıyorum pil sağlığımı nasıl görebilirim.%10 şarjla forumda 1 saat takılabiliyorum SE 2020 ile, safari baya optimize edilmiş iPhone için hiç pil tüketmiyor nerdeyse. Oyunlarda yarım saatte yüzde 20 civarı yiyor ama ona bir şey diyemem
Ben fiyatı için değil boyutu için SE aldım şahsen. Normalde 11 alacaktım ama mağazada ikisini yan yana görünce çok kaba geldi 11 ben de bunu aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek sorun pil çok hızlı ölüyor ya şimdiden 92 oldu pil sağlığımı
64 gb ını kullanıyorum memlunum güzel telefonKuzenim İphone SE 128 gb almış sizce nasıl bir telefon eksileri ve artıları olarak ?