Şarjı kötü ve ekranı çok kötü. Haberin olsun.zaten android kullanıyorum ama çoğu kişi ıos daha iyi diyor bende denemek istiyorum
zaten küçük telefonları daha çok seviyorum parmaklarım küçük olduğu için tek el kullanımı daha kolay oluyor pil konusunda oyun oynamadığım için sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorumMadem iOS'a geçme isteğiniz varmış, alınır.
Ekran boyutu ve pil konularında üzülebilirsiniz.
iPhone 8 kullanıyorum, oyun oynamıyorum, sıkıntı yaratıyor. Hele bir de mobil veri açıksa...zaten küçük telefonları daha çok seviyorum parmaklarım küçük olduğu için tek el kullanımı daha kolay oluyor pil konusunda oyun oynamadığım için sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum
Ben bu saatten sonra sadece hava atmak için İpHoNe alırım.Ben denedim ve pişman oldum.
Veya S20 serisinden android alın.Şuan ki telefonunuz A30s madem https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a80-128-gb-fiyati,458303467.html tasarımı beğenmezseniz düşük modeli https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a71-128-gb-siyah-fiyati,646583315.html
ben telefon özelliklerini görmek isterler diye attım o linki. Sipariş verirken en ucuz güvenilir yerden alıcamİphone se 2020 alınır ama sizin atmış olduğunuz sayfada şarj ve kulaklık yok yazıyor. Akakçe den baktığınızda 4.750 TL den satan mağazalar var.
iPhone SE 2 2020 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone SE 2 2020 64 GB fiyatlarını Akakçe ile takip et! iPhone SE 2 2020 64 GB özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
teşekkür ederim oyun oynamadığım için çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorumBataryası biraz sıkıntı çıkarabilir ama onun dışında güzel telefon.
Madem illa iphone alacaksın konu açmanın mantığı nerde ?ben telefon özelliklerini görmek isterler diye attım o linki. Sipariş verirken en ucuz güvenilir yerden alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim oyun oynamadığım için çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum
Evet öneririm, çok fazla oyun oynamazsan 1 gün götürür pili.beyler 6 senedir android kullanıyorum ıos a geçmek istiyorum sizce iPhone SE 64 GB alınır mı ?
6 aydır kullandığım temiz samsung a30s cihazıma telefoncu 1600 TL verdi telefonu almak istersem 3300 TL'ye gelicek sizce değer mi ?
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nasıl?Ben denedim ve pişman oldum.
Alanır mı demiş adam?Madem illa iphone alacaksın konu açmanın mantığı nerde ?
Benimki 2.el ayfon 4s idi tanıdıkdan almıştık. Telefonu sıfırlayıp gönderdikleri halde app store dan bir şey indiremiyordum şifre istiyordu aldığımız kişilerde bilmiyor şifreyi birde sonradan açma kapama tuşu bozuldu. Hatırlamadığım bir sorun daha vardı. biliyorum telefon 2.el olduğu için bu sorunlar oldu diyeceksinizEvet öneririm, çok fazla oyun oynamazsan 1 gün götürür pili.
Nasıl?
ben size alınır mı 3300 TL'ye mantıklımı diye sordum illa alıcam veya sipariş verdim diye bişey demedim ?Madem illa iphone alacaksın konu açmanın mantığı nerde ?
10 senelik telefonBenimki 2.el ayfon 4s idi tanıdıkdan almıştık. Telefonu sıfırlayıp gönderdikleri halde app store dan bir şey indiremiyordum şifre istiyordu aldığımız kişilerde bilmiyor şifreyi birde sonradan açma kapama tuşu bozuldu. Hatırlamadığım bir sorun daha vardı. biliyorum telefon 2.el olduğu için bu sorunlar oldu diyeceksiniz