BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
boş ver androidde kal ben de android deydim ios a geçtim gene androide geçiceğimbeyler 6 senedir android kullanıyorum ıos a geçmek istiyorum sizce iPhone SE 64 GB alınır mı ?
6 aydır kullandığım temiz samsung a30s cihazıma telefoncu 1600 TL verdi telefonu almak istersem 3300 TL'ye gelicek sizce değer mi ?
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan'la ne ilgisi var. iPhone 12 lansmanından itibaren üretilen yeni seri SE 2020 ve 11'lerde kutu içeriğinden şarj aleti ve kulaklık çıkarıldı. Sebep olarak da çevreciliği öne sürdüler. Sen önceki üretim olanlardan almışsın. Bence sen araştırmadan yorum yapmaIphone Se 2020 kullanıyorum kutunun içinden kulaklık da çıktı şarj aleti de çıktı kutunun içine koymamaları Vatan'dan kaynaklanan bir sorun araştırmadan yorum yapma lütfen
Paket içeriği dediğin gibi mağazıya bağlı. Kardeşime mediamarketten XR aldık ve kulaklık şarj adaptörü hepsi çıktı. teknosadan aldık bir tane 11, onda çıkmadı mesela. Bu satan yerler ile de alakalı. Kutu içeriği dolu modeller biraz daha pahalı oluyor ama farkı belli ediyor satılan yerlerde. Üretim tarihi de önemli. önceki üretim olabilirIphone Se 2020 kullanıyorum kutunun içinden kulaklık da çıktı şarj aleti de çıktı kutunun içine koymamaları Vatan'dan kaynaklanan bir sorun araştırmadan yorum yapma lütfen
Telefonu lansmandan 1 ay sonra aldım ve içeriği tamdı, hala bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsunVatan'la ne ilgisi var. iPhone 12 lansmanından itibaren üretilen yeni seri SE 2020 ve 11'lerde kutu içeriğinden şarj aleti ve kulaklık çıkarıldı. Sebep olarak da çevreciliği öne sürdüler. Sen önceki üretim olanlardan almışsın. Bence sen araştırmadan yorum yapma
Hayır, yeni üretilenlerde çıkmıyor eski stoklarda var. Mağazaya bağlı bu tabi.Telefonu lansmandan 1 ay sonra aldım ve içeriği tamdı, hala bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun
Arkadaşım, lansmandan 1 ay sonra almış olman o telefonun o gün üretildiği anlamına gelmiyor. Sen kalın kutulu olanlardan almışsın. Yeni seriler ince kutuyla geliyor. Rica ediyorum Google denen siteyi kullan.Telefonu lansmandan 1 ay sonra aldım ve içeriği tamdı, hala bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun
200 tl çok bir 100tl ye kaliteli adaptör ve 100 tl ye de örgülü kablo alırım 2mArkadaşım, lansmandan 1 ay sonra almış olman o telefonun o gün üretildiği anlamında gelmiyor. Sen kalın kutulu olanlardan almışsın. Yeni seriler ince kutuyla geliyor. Rica ediyorum Google denen siteyi kullan.
Alıntıyı görüntüle
Soldaki eski (aksesuarlı) kutu, sağdaki yeni (aksesuarsız) kutu. (Telefon SE değil ama onun da yeni kutuları bu şekilde).
Bu da Hepsiburada satış linki. Aksesuarlı kutu ile aksesuarsız kutu seçenekleri arasındaki fiyat farkına dikkat et:
İosa geçmek istiyorsanız alınırbeyler 6 senedir android kullanıyorum ıos a geçmek istiyorum sizce iPhone SE 64 GB alınır mı ?
6 aydır kullandığım temiz samsung a30s cihazıma telefoncu 1600 TL verdi telefonu almak istersem 3300 TL'ye gelicek sizce değer mi ?
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
iPhone SE 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende almayı düşünüyorum günlük 3 saate yakın sosyal medya kullanıyorum arada Twitch ve Youtube sizce yeterli olur mu benim için pili ekranı çok sorun değilgüzel telefon ve tavsiye ederim.
kenimde kullaniyorum.
Ekranı küçük olması harici çok iyi telefon.Bende almayı düşünüyorum günlük 3 saate yakın sosyal medya kullanıyorum arada Twitch ve Youtube sizce yeterli olur mu benim için pili ekranı çok sorun değil