seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Şuanda iphone 7 kullanıyorum 6000 TL'ye se 2. Nesil siyah renk buldum değişeni vs yok pil gücü 82 sizce alınır mı? yurtiçi bu arada
Telefon değiştirip iPhone 7 ye göre hiçbir fark hissetmemek istiyorsan alınır. Onun dışında uzak dur.Şuanda iphone 7 kullanıyorum 6000 TL'ye se 2. Nesil siyah renk buldum değişeni vs yok pil gücü 82 sizce alınır mı? yurtiçi bu arada
Batarya işi sonraya artık kral tasarım olarak çok hoşuma gidiyor7'den tasarım, ekran olarak memnunsan alınır. Bataryayı yenilemen lazım, bataryası %90 üzeri 7000 TL civarına bulursan daha mantıklı olur.
Donanımsal olarak fark yokmu hocamTelefon değiştirip iPhone 7 ye göre hiçbir fark hissetmemek istiyorsan alınır. Onun dışında uzak dur.
Ben 6S den geçtim tek hissettiğim fark tuştaki farktı (6S de basmalı SE de dokunmatik) ama iPhone 7 de de tuş dokunmatik zaten. Pil desen 7 de daha iyi kasa 7 de daha zarif, kameralar çok yakın, tek farkı daha fazla güncelleme alacak olması ve yeni işlemcisi sanırımBatarya işi sonraya artık kral tasarım olarak çok hoşuma gidiyor
Donanımsal olarak fark yokmu hocam
işlemci iyi olsa nolur küçücük ekran lcdBen 6S den geçtim tek hissettiğim fark tuştaki farktı (6S de basmalı SE de dokunmatik) ama iPhone 7 de de tuş dokunmatik zaten. Pil desen 7 de daha iyi kasa 7 de daha zarif, kameralar çok yakın, tek farkı daha fazla güncelleme alacak olması ve yeni işlemcisi sanırım![]()
Deji alıp kullanıcam bende reis6000 güzel fiyat gerçekten değişen yoksa, bir batarya değişimi yapıp kullanıma devam edilebilir.
Ne alim o paraya önerin nedirBuna o kadar para vermek yazık der susarım![]()
6000Bütçe ne kadar?