Neler Yeni

Yardım Iphone SE(2020) vs İphone 11

Keremls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem
arkadaşlar merhaba, ıphone SE ve 11 arasında kaldım hangisini alırsam alayım 128 gb olan versiyonunu alıcam. eğer 11 alırsam o 3 bin TL fiyat farkına değer mi çok kararsızım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (ıphone SE nin ekranı küçük geliyor.)
+ 11 almaya kalkarsam bütçemi biraz zorlamak durumundayım.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
arkadaşlar merhaba, ıphone SE ve 11 arasında kaldım hangisini alırsam alayım 128 gb olan versiyonunu alıcam. eğer 11 alırsam o 3 bin TL fiyat farkına değer mi çok kararsızım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (ıphone SE nin ekranı küçük geliyor.)
Küçük geliyorsa 11 almak daha mantıklı ama 3k çok para , XR bakabilirsin işlemcisi A12 zayıf bir işlemci değil

Çınar Yaşar

80+ Gold
11 al bence SE 2020'yi hiç sevmedim

Keremls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SE nin ekranı ve bataryası biraz daha büyük olsaydı düşünmeden alırdım ama bunlar kafamı karıştırıyor.
XR'ın fiyatı 11e yakın zaten, o yüzden onu düşünmüyorum.

Doc Psycho

80+ Bronze
Bana ikisi de mantıklı gelmiyor yani ikis de fiyatına değmiyor iPhone X bulabilirsen X en iyisi

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İphone olması şart mı? Android tarafında da o fiyatlara güzel telefonlar var da

Keremls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an zaten android kullanıyorum samsung s9 mevcut. babam yeni telefon istiyor bunu ona vericem ve kendime başka bir telefon bakıcam gönlüm İOS'ta
X bulmak biraz zor gibi.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
şu an zaten android kullanıyorum samsung s9 mevcut. babam yeni telefon istiyor bunu ona vericem ve kendime başka bir telefon bakıcam gönlüm İOS'ta
X bulmak biraz zor gibi.
iPhone 11 al derim eğer SE nin ekranı küçük diyorsan, 3000₺ ye değer 11 e geçmek.

Top Bottom