Yardım Iphone SE(2020) vs İphone 11

Keremls

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar merhaba, ıphone SE ve 11 arasında kaldım hangisini alırsam alayım 128 gb olan versiyonunu alıcam. eğer 11 alırsam o 3 bin TL fiyat farkına değer mi çok kararsızım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (ıphone SE nin ekranı küçük geliyor.)
+ 11 almaya kalkarsam bütçemi biraz zorlamak durumundayım.

arkadaşlar merhaba, ıphone SE ve 11 arasında kaldım hangisini alırsam alayım 128 gb olan versiyonunu alıcam. eğer 11 alırsam o 3 bin TL fiyat farkına değer mi çok kararsızım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (ıphone SE nin ekranı küçük geliyor.)
Küçük geliyorsa 11 almak daha mantıklı ama 3k çok para , XR bakabilirsin işlemcisi A12 zayıf bir işlemci değil

11 al bence SE 2020'yi hiç sevmedim

SE nin ekranı ve bataryası biraz daha büyük olsaydı düşünmeden alırdım ama bunlar kafamı karıştırıyor.
XR'ın fiyatı 11e yakın zaten, o yüzden onu düşünmüyorum.

Bana ikisi de mantıklı gelmiyor yani ikis de fiyatına değmiyor iPhone X bulabilirsen X en iyisi

İphone olması şart mı? Android tarafında da o fiyatlara güzel telefonlar var da

şu an zaten android kullanıyorum samsung s9 mevcut. babam yeni telefon istiyor bunu ona vericem ve kendime başka bir telefon bakıcam gönlüm İOS'ta
X bulmak biraz zor gibi.

şu an zaten android kullanıyorum samsung s9 mevcut. babam yeni telefon istiyor bunu ona vericem ve kendime başka bir telefon bakıcam gönlüm İOS'ta
X bulmak biraz zor gibi.
iPhone 11 al derim eğer SE nin ekranı küçük diyorsan, 3000₺ ye değer 11 e geçmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,667
Üyeler
189,132
Son üye
klcali
Geri