Öyle bir dünya yok hocam virüs bulaşmaz takvimi sildiyseniz sıkıntı yok.Yanlışlıkla kötü bir bir sitede aniden karşıma çıkan uyarıda takvime abone ol seçeneğine bastım takvimi sildim ama virüs bulaşmış mıdır ne yapmalıyım ?
Antivirüs programı öneriniz var mı ?
Kamerama erişmiş midir ?
Bunu kötü bir sitede yaşadım içimde korku var olmayacak yerlerde numaram vesaire çıkmaz değil mi ?Öyle bir dünya yok hocam virüs bulaşmaz takvimi sildiyseniz sıkıntı yok.
Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.Bunu kötü bir sitede yaşadım içimde korku var olmayacak yerlerde numaram vesaire çıkmaz değil mi ?
Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.
Yok artıkKamerama erişmiş midir ?
Gerek yok.Antivirüs programı öneriniz var mı ?
İmkanı yok.virüs bulaşmış mıdır
Hocam sıkıntı etmeyin problem çıkmayacak.Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?