İphone takvim aboneliğinden virüs kapar mı ?

Deniz86

80+
Reaksiyon skoru
0
Yanlışlıkla kötü bir bir sitede aniden karşıma çıkan uyarıda takvime abone ol seçeneğine bastım takvimi sildim ama virüs bulaşmış mıdır ne yapmalıyım ?
Antivirüs programı öneriniz var mı ?
Kamerama erişmiş midir ?

Yanlışlıkla kötü bir bir sitede aniden karşıma çıkan uyarıda takvime abone ol seçeneğine bastım takvimi sildim ama virüs bulaşmış mıdır ne yapmalıyım ?
Antivirüs programı öneriniz var mı ?
Kamerama erişmiş midir ?
Öyle bir dünya yok hocam virüs bulaşmaz takvimi sildiyseniz sıkıntı yok.

Bunu kötü bir sitede yaşadım içimde korku var olmayacak yerlerde numaram vesaire çıkmaz değil mi ?
Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.

Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.
Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?

iPhone cihazlara Android'de olduğu gibi root, (Jailbreak) işlemi yapılmadığı sürece zararlı bulaşma ihtimâli çok düşüktür. Fakat imkânsız denemez.

Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Hocam sıkıntı etmeyin problem çıkmayacak.

Hocam istersen Kaspersky indir tara için rahat etsin ama virüs olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,525
Üyeler
186,743
Son üye
GGbaba
Geri