Neler Yeni

İphone takvim aboneliğinden virüs kapar mı ?

Deniz86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
Yanlışlıkla kötü bir bir sitede aniden karşıma çıkan uyarıda takvime abone ol seçeneğine bastım takvimi sildim ama virüs bulaşmış mıdır ne yapmalıyım ?
Antivirüs programı öneriniz var mı ?
Kamerama erişmiş midir ?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yanlışlıkla kötü bir bir sitede aniden karşıma çıkan uyarıda takvime abone ol seçeneğine bastım takvimi sildim ama virüs bulaşmış mıdır ne yapmalıyım ?
Antivirüs programı öneriniz var mı ?
Kamerama erişmiş midir ?
Öyle bir dünya yok hocam virüs bulaşmaz takvimi sildiyseniz sıkıntı yok.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Siri'ye soralım.

@Siri

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bunu kötü bir sitede yaşadım içimde korku var olmayacak yerlerde numaram vesaire çıkmaz değil mi ?
Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.

Deniz86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Ayrıca iphone için antivirüs uygulaması yok yani, web filter’lar var o ad altında çalışan. Hiçbir yazılım iphone dosyalarını tarıyamaz(jailbreak olmadan) bu yüzden telin virüs alması da aldığı virüsü taraması da imkansız.
Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
iPhone cihazlara Android'de olduğu gibi root, (Jailbreak) işlemi yapılmadığı sürece zararlı bulaşma ihtimâli çok düşüktür. Fakat imkânsız denemez.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Sizi de darlamış gibi olacağım kusura bakmayın ama sorayım dedim ben ayarlardan parolalar ve heaplar kısmından sildim başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Hocam sıkıntı etmeyin problem çıkmayacak.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam istersen Kaspersky indir tara için rahat etsin ama virüs olacağını sanmıyorum

Top Bottom