İphone tamir ücretleri

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
120
iPhone 8 telefonum var şarj soketinde temassızlık oluştu.
Yetkili serviste Soket değişim ücretlerini bilen var mıdır acaba ? İnternette bununla alakalı düzgün bir bilgi bulamadım.

iPhone 8 telefonum var şarj soketinde temassızlık oluştu.
Yetkili serviste Soket değişim ücretlerini bilen var mıdır acaba ? İnternette bununla alakalı düzgün bir bilgi bulamadım.
Bu firma gayet güzel işçilik yapıyor diye biliyorum ve fiyatı 200 lira. Yetkili serviste tahminimce biraz daha yüksek fiyata tamir eder.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
Ama telefon açılacağı için su geçirmezlik özelliği vs kaybolabilir diye endişe duyuyorum.
Ayrıca Apple sitesinde diğer hasarlar diye bir bölüm var orada 3500 tl gösteriyor fakat olamaz herhalde öyle bişey ?

Ama telefon açılacağı için su geçirmezlik özelliği vs kaybolabilir diye endişe duyuyorum.
Ayrıca Apple sitesinde diğer hasarlar diye bir bölüm var orada 3500 TL gösteriyor fakat olamaz herhalde öyle bişey ?
O fiyat tahminimce cihaz yenileme fiyatı yani başka türlü o kadar pahalı bir parça olamaz. Ayrıca yetkili serviste cihaz açıldıktan sonra su geçirmezliğe garanti vermiyor diye biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
Herkese teşekkürler yardımları için. En iyisi Apple desteği arayıp sorayım ben daha net bilgi alabilmek için :)

Apple onaylı servisler Yetkili Servis ve Bağımsız Onarım Sağlayıcı olarak ikiye ayrılıyor. İkisinde de orijinal parçalarla değişim yapılıyor. Yetkili servislerde sadece ekran, batarya, arka kamera gibi parça değişimleri yapılıyor. Bağımsız onarım servislerinin farkı şarj soketi değişimi, arka cam değişimi vb. işlemleri de yapabilmesi. Apple onaylı servis olduğu için de yapılan bu işlemlerde Apple garantisi bozulmuyor.

Bu firma apple onaylı bağımsız onarım sağlayıcısı. Web sitelerinde iphone tamir ve parça değişim ücretlerini de veriyorlar. İncelemenizi öneririm.

Telefon tamiri yaptırırken en önemli faktör güven açıkçası, benim kırmızı çizgim güvendir. Yıllardır hizmet aldığım sorun yaşamadığım, yaşadığımdada arkasında duran tamirburada firması ile iletişim kurmanızı tavsiye ederim. Fiyatları piyasanın %5-%10 üstü ama değer bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri