Neler Yeni

Yardım IPhone telefon için kulaklık önerileri

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Emre Acar
Bütçe
10000
Selam dostlar iPhone 15 kullanmaktayım işe gidip gelirken toplu taşımada sokakta ev ortamında vs kullanmak için kablosuz kulaklık arayışım var ancak kulaklıklar hakkında pek bilgim yok önceden silikonlu bir kulaklık kullanıyordum ancak ömrü doldu artık Apple kulaklık mi almalıyım farklı bir markanın mi ne önerirsiniz anc daha önce deneyimleyemedim bunu belirtmek isterim fiyat bandı her bütçe için örebilirsiniz Max 10 zorlamaya çalışırım altı olursa daha iyi olur tabii ki yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Alperen
Selam dostlar iPhone 15 kullanmaktayım işe gidip gelirken toplu taşımada sokakta ev ortamında vs kullanmak için kablosuz kulaklık arayışım var ancak kulaklıklar hakkında pek bilgim yok önceden silikonlu bir kulaklık kullanıyordum ancak ömrü doldu artık Apple kulaklık mi almalıyım farklı bir markanın mi ne önerirsiniz anc daha önce deneyimleyemedim bunu belirtmek isterim fiyat bandı her bütçe için örebilirsiniz Max 10 zorlamaya çalışırım altı olursa daha iyi olur tabii ki yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Airpods pro 2.nesil öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak Balta
önerim yine apple'n silikonlu kulaklıklarından alman olur çünkü diğerleri dışarı çok ses veriyor

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak Balta
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum peki bir öneriniz varmıdır model olarak
bi arkadaşım silikonsuz kulaklık kullandığı için ordan biliyorum yoksa kullanmadım o yüzden model olarak bi önerim yok eğer deneme şansınız oluyorsa bi mağazadan kulağınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,761
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

y.emre.