Neler Yeni

iPhone telefonda farklı adaptör kullanmak

PlatreeeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ata Atsan
Merhabalar iPhone 8 Plus satın aldım. Yanında 20w Apple Adaptör ve Kablosu almayı düşünüyordum ama telefonum 15w Hızlı şarj destekliyormuş. Benim elimde eski telefonumdan kalma Samsung 15w hızlı adaptör var ve farklı adaptör olduğu için kullanmaktan çekindim.

Farklı adaptör kullanmak herhangi bir sorun olur mu?

Telefonumun bataryası sıfır olduğu için ömrünün bitmesini istemiyorum onun içinde önerileriniz var mı?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Sorun olacağını sanmam. Eski telefonundan kalma adaptör orijinal ise sorun olmayacaktır. Ancak tabii ki her zaman orijinali iyidir. Samsung'u Samsung ile etmek, Apple'ı da Apple'ınki ile. Çünkü bu cihazlar adaptörlere dahi optimize ediliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Hilmi Kutup
Merhabalar iPhone 8 Plus satın aldım. Yanında 20w Apple Adaptör ve Kablosu almayı düşünüyordum ama telefonum 15w Hızlı şarj destekliyormuş. Benim elimde eski telefonumdan kalma Samsung 15w hızlı adaptör var ve farklı adaptör olduğu için kullanmaktan çekindim.

Farklı adaptör kullanmak herhangi bir sorun olur mu?

Telefonumun bataryası sıfır olduğu için ömrünün bitmesini istemiyorum onun içinde önerileriniz var mı?
Bence yeni al çünkü eski şarj bozabilir senin bataryayı yani kullanım ömrünü azaltır

şahin doğan

80+ Platinum
diğer marka adaptörler pil sağlığını orijinal apple adaptörüne göre daha hızlı düşürüyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben olsam kullanmam. Orijinal adaptörden şaşmayın.

Bir de 20W-15W farkını kafaya takmayın. Telefon, çekebileceği max watt olan 15W'ı çekecektir. Yani 20W vereceğim zararlı olur gibi düşünmeyin.

Top Bottom