4000₺' ya kadar verilir bence.merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
Bence alınmaz maks 3k verilirmerhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
Kullanan bir kaç tanıdığım var bazı sorunları var ama iyi telefon diyorlar.merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
Kronik sorunu varsa Android ,IOS fark etmez eğer ciddi bir problemi varsa alınmaz.4000₺' ya kadar verilir bence.
Ben de düşünüyorum Android' in kronik sorunlu telefonlarını alacağına Apple' ın kronik sorunlu telefonunu al![]()
Abdullah Abi aldı sattı videosunu izle istersen poco felan al bence.merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
dostum adam apple'ı satıp başka bişey almadı. fiyatını haketmeyen bir pro modelini sattı sadece. çünkü iphone 12 veya 12 mini ile 12 pro serisinin hiç bir farkı olmadan aralarında 4000 tl fark varAbdullah Abi aldı sattı videosunu izle istersen poco felan al bence.
yani o konuda haklısınız abartmaya gerek yok. apple sonuçta. problemli ürün satmayı kabul edecek son firma ama bazı teknik aksaklılkların görülme ihtimali nedense x modellerinde diğer modellerden daha fazla. hiç bir sıkıntı çıkmayadabilir tabii kiŞuan kullanıyorum bir sorunu yok rahat 4-5 yıl destek almaya devam etcek abdullah hacıgül'ün videoda yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım icloud olayınıda yaşamıyorum kronik sorun anlamında ne sorunu var ? Ben görmedim
iphone x için ayırdığın bütçe ne kadar ?merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
Alınmaz reis bende İphone X var telefon durduk yere kasıyor temassız şarjı çalışmıyor gece çekilen fotoğrafları affedersin bk gibi küçücük bir su temasında bozuluyormerhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
reis senin telefon ufacık su değince bozuluyor ise işlem görmüş orijinal apple servisi dışında içi açılmıştır sonra da ekran kenarlarındaki su geçirmesini engelleyen yapıştırıcı takılmamıştırAlınmaz reis bende İphone X var telefon durduk yere kasıyor temassız şarjı çalışmıyor gece çekilen fotoğrafları affedersin bk gibi küçücük bir su temasında bozuluyor
Dostum dediğin hiç bi sorun yok temassız şarj kalın kılıf olmasına rağmen çalışıyor kasmada olmuyorAlınmaz reis bende İphone X var telefon durduk yere kasıyor temassız şarjı çalışmıyor gece çekilen fotoğrafları affedersin bk gibi küçücük bir su temasında bozuluyor