Neler Yeni

iphone x alınır mı ?

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
merhaba 2 el iphone x almayı düşünüyorum sizce telefon almaya değer mi kronik sorunlu falan diyorlar ne gibi sorunları var acaba ? saolun şimdiden
4000₺' ya kadar verilir bence.

Ben de düşünüyorum Android' in kronik sorunlu telefonlarını alacağına Apple' ın kronik sorunlu telefonunu al 😄

YiğitAysul

80+ Silver
Bence alınmaz maks 3k verilir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Kullanan bir kaç tanıdığım var bazı sorunları var ama iyi telefon diyorlar.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
x yerine xs alın. x apple'ın deneme tahtasıdır. xs x'in sorunlarının çözülmüş halidir. maalesef fiyatlar biraz uçuk. ben de xs arıyorum 5bin civarına 256 veya 512
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Abi aldı sattı videosunu izle istersen poco felan al bence.
dostum adam apple'ı satıp başka bişey almadı. fiyatını haketmeyen bir pro modelini sattı sadece. çünkü iphone 12 veya 12 mini ile 12 pro serisinin hiç bir farkı olmadan aralarında 4000 tl fark var

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Şuan kullanıyorum bir sorunu yok rahat 4-5 yıl destek almaya devam etcek abdullah hacıgül'ün videoda yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım icloud olayınıda yaşamıyorum kronik sorun anlamında ne sorunu var ? Ben görmedim

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Şuan kullanıyorum bir sorunu yok rahat 4-5 yıl destek almaya devam etcek abdullah hacıgül'ün videoda yaşadığı sorunların hiç birini yaşamadım icloud olayınıda yaşamıyorum kronik sorun anlamında ne sorunu var ? Ben görmedim
yani o konuda haklısınız abartmaya gerek yok. apple sonuçta. problemli ürün satmayı kabul edecek son firma ama bazı teknik aksaklılkların görülme ihtimali nedense x modellerinde diğer modellerden daha fazla. hiç bir sıkıntı çıkmayadabilir tabii ki

şahin doğan

80+ Platinum
iphone x için ayırdığın bütçe ne kadar ?

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Alınmaz reis bende İphone X var telefon durduk yere kasıyor temassız şarjı çalışmıyor gece çekilen fotoğrafları affedersin bk gibi küçücük bir su temasında bozuluyor

şahin doğan

80+ Platinum
Alınmaz reis bende İphone X var telefon durduk yere kasıyor temassız şarjı çalışmıyor gece çekilen fotoğrafları affedersin bk gibi küçücük bir su temasında bozuluyor
reis senin telefon ufacık su değince bozuluyor ise işlem görmüş orijinal apple servisi dışında içi açılmıştır sonra da ekran kenarlarındaki su geçirmesini engelleyen yapıştırıcı takılmamıştır

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dostum dediğin hiç bi sorun yok temassız şarj kalın kılıf olmasına rağmen çalışıyor kasmada olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,029
Üyeler
168,371
Son üye
farukhilmik
Top Bottom