İç kısmımı?Lens'i sil.
Evet açıldıCihaz açıldı mı hiç? Arka kapak değişimi yapıldı mı? Lense toz kaçmış. Kendi kendine olma ihtimali az. Temizlettirince hallolur.
Ben de poco x3 pro almıştım ve geldiğinde öyle içinde sanki hohlamış gibi buhar vardı geçmiyordu teknik servise falan gönderdim sorun yok deyip tekrar göndermişlerdiKamera camının içine su damlacığı kaçmış ve kurumuş olabilir. Benim poco x3 telefonumda da sol alt köşede 2 tane vardı. Camı kırılmıştı ve değiştiğimde düzelmişti.
ÇLens'i sil.
lens değiştirtsem düzelir miLensin dış kısmını sil, düzelmezse lensin iç kısmındandır. Teknik servise temizlettir
Evet aynısı camı değiştirdiğimde oldu özellikle hafif soğuk havada kamera baya miyop gibi gösteriyordu diyebilirim. Dikkatli incelediğimde kötü işcilikten dolayı camın bazı yerlerinde boşluk vardı. Tekrar yaptırmıştım götürüp.Ben de poco x3 pro almıştım ve geldiğinde öyle içinde sanki hohlamış gibi buhar vardı geçmiyordu teknik servise falan gönderdim sorun yok deyip tekrar göndermişlerdi
Nerden yaptırdın ve garantisi bozulmuyor mu öyle? Gerçekten poco falan pişmanlık benimkinde başka sorunlar da vardı mikrofon sıkıntılıydı, video 60fps değil de 45fps gibiydi. Ve ilk geldiğinde böyleydiEvet aynısı camı değiştirdiğimde oldu özellikle hafif soğuk havada kamera baya miyop gibi gösteriyordu diyebilirim. Dikkatli incelediğimde kötü işcilikten dolayı camın bazı yerlerinde boşluk vardı. Tekrar yaptırmıştım götürüp.
Ben yurtdışı cihaz aldığım için garanti olayı vs yoktu. Tanıdık bir telefoncuda yaptırdım.Nerden yaptırdın ve garantisi bozulmuyor mu öyle? Gerçekten poco falan pişmanlık benimkinde başka sorunlar da vardı mikrofon sıkıntılıydı, video 60fps değil de 45fps gibiydi. Ve ilk geldiğinde böyleydi
ben bi telefoncuya sorunca kamera değişimi dedi amaCihaz açıldı mı hiç? Arka kapak değişimi yapıldı mı? Lense toz kaçmış. Kendi kendine olma ihtimali az. Temizlettirince hallolur.