silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
İOS 16 geliyor birkaç aya. Başka ana güncelleme almayacak iPhone X.Ne alaka ? bir kaç ay sonra son güncelleme ?
İOS 16 geliyor birkaç aya. Başka ana güncelleme almayacak iPhone X.Ne alaka ? bir kaç ay sonra son güncelleme ?
o zaman 2. el temiz bir 11 veya XR bakılabilir.X,yeni nesilin test cihazi gibi,bu yüzden sorunları diğer iPhonelere nazaran bi tık daha fazla.
Kendim de kullandım,ekranın Oled oluşu,kameranın capcanlı çekmesi,tasarımının mükemmel olması,çok büyük artılar.
Fakat X yerine temiz bi XR tercih edilebilir A12bionic var fakat kamera ve ekrandan kısmışlar.Ama ömrü X'e göre daha fazla.
Tercihim temiz bir Xr olurdu,veya biraz daha ekleyip 11 almak.
Elinde kanıt var mı almayacağına dair ?İOS 16 geliyor birkaç aya. Başka ana güncelleme almayacak iPhone X.
iPhone 8 serileri ile X aynı güncelleme açısındanbirkaç ay değilde yıl olabilir iphone 8 bile alıyor 7plus için yeni bitti
Bunu bilmiyordum.İOS 16 geliyor birkaç aya. Başka ana güncelleme almayacak iPhone X.
Bunu da bilmiyordum.iPhone 8 serileri ile X aynı güncelleme açısından
Kamera kısmında kısmışlar olayı yanlış bilgi. XR da xs serisi ile aynı ana kamera varX,yeni nesilin test cihazi gibi,bu yüzden sorunları diğer iPhonelere nazaran bi tık daha fazla.
Kendim de kullandım,ekranın Oled oluşu,kameranın capcanlı çekmesi,tasarımının mükemmel olması,çok büyük artılar.
Ama X yerine temiz bi XR tercih edilebilir A12 bionic var fakat kamera ve ekrandan kısmışlar.Ama ömrü X'e göre daha fazla.
Tercihim temiz bir XR olurdu,veya biraz daha ekleyip 11 almak.
Apple her an her şeyi yapabilir belki insafa gelir iOS 16 alan tüm cihazlara 17 de vericem falan der onu bilemem ama normalde iOS 16 bu nesilin son güncellemesi olmalı.Elinde kanıt var mı almayacağına dair ?
Eeeeeee ? 6 ile 6s arasında 1 nesil fark var ama 3 sene daha fazla güncelleme aldı. Olay ne zaman çıktığı değiş performansı.iPhone 8 serileri ile X aynı güncelleme açısından
Oled vs ips LCD,istediği kadar aynı kamera olsun.Kamera kısmında kısmışlar olayı yanlış bilgi. XR da xs serisi ile aynı ana kamera var
iPhone 8 ile X aynı performansa sahip.Eeeeeee ? 6 ile 6s arasında 1 nesil fark var ama 3 sene daha fazla güncelleme aldı. Olay ne zaman çıktığı değiş performansı.
Aralarında 1gb ram+batarya farkı var ki,1gb Ramin iPhone'larda ne kadar etki yarattığını biliyoruz.iPhone 8 ile X aynı performansa sahip.
Olay sadece performans değil. Olay performans olsa A9 işlemcili New iPad iOS 16 almazdı.
Ben kamera kısmını söylüyorum sen ekran diyorsun ? Yanlışını düzeltmem zoruna mı gitti?Oled vs ips LCD,istediği kadar aynı kamera olsun.