s23 fe özellik olarak düz 13 ile kıyaslanabilir ama fiyat farkı çok ülkemizde normalde ikisi de 600 euro.0 s23 fe mi , ikinci el iphone 12 mi sizce ?
s23 fe özellik olarak düz 13 ile kıyaslanabilir ama fiyat farkı çok ülkemizde normalde ikisi de 600 euro.0 s23 fe mi , ikinci el iphone 12 mi sizce ?
Artık birkaç saat sonra şarjı bitince 5s in aval aval bakışlarDostum sen bir dahisin.
Yd iphone 14 pro düşünür müsünüz?şuan android kullanıyorum iosa geçmek istiyorum bütçem iphone 12ye kadar çıkabiliyor en fazla sizce hala alınır mı
Fiyatı ne kadar?Yd iphone 14 pro düşünür müsünüz?
Cüzdan taşıma alışkanlığım olsa sorun olmaz aslında bide asker diye baya ucuz oluyor 20/21 e kapalı kutu14pmDostum sen bir dahisin. Yine de köy cebine 6S i kullan yani kalın oluyorsa falan boşver.
12 SAAT PUBG FALAN MI OYNUYOR NE 5 SAATİ 13 SONRASİ APPLE LARIN MUAZZAM BATARYALARI VAR?Alınır kardeşim 4 ay önce aldı çok memnun.
Amma batarya bekleme lüksün sıfır sıfır.
5 saat anca gidiyor.
İphone 12 la okuman mı yok12 SAAT PUBG FALAN MI OYNUYOR NE 5 SAATİ 13 SONRASİ APPLE LARIN MUAZZAM BATARYALARI VAR?
Hocam çok 15 den bahsedince kafam 15 olmuşİphone 12 la okuman mı yok
Sıfır yd 27k bulunduğum şehirde. Pil 95-100 değişensiz temiz pmx de 25-30kFiyatı ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cüzdan taşıma alışkanlığım olsa sorun olmaz aslında bide asker diye baya ucuz oluyor 20/21 e kapalı kutu14pm
Onlar kar koyuyor işte yoksa o paraya 15 pro olurSıfır yd 27k bulunduğum şehirde. Pil 95-100 değişensiz temiz pmx de 25-30k
15 pro nasıl oluyor o paraya. sıfır 15 proyu apple amerikada 999 dolara satıyor.+ kdv var eyalete göre değişen %8-10 da ona yaz. tax iadesi alsan bile 999 dolar amerikada.Onlar kar koyuyor işte yoksa o paraya 15 pro olur