İphone 12 hala alınır mı ?

Sıfır TR cihaz Apple alınmaz asla, alacaksan bir şey diyemem zaten bu paraya 12 den başka Apple yok ki biz ne diyelim.

O paraya gider yurt dışı kapalı kutu 15 Pro alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı 15 Pro 🤠
Bilmiyorum ben hep yd İOS hakkında ikilemdeyim 14 pro yerine yılbaşında s23u olacak sanırım o boyutu çekerim ama o riski asla

şuan android kullanıyorum iosa geçmek istiyorum bütçem iphone 12ye kadar çıkabiliyor en fazla sizce hala alınır mı
ben iphone 11 kullanıyordum pubg gibi oyunlarda çok ısınıp drop yiyordu ekran kalitesi çok kötüydü ama günlük kullanım için iphone 12 alınabilir

Bilmiyorum ben hep yd İOS hakkında ikilemdeyim 14 pro yerine yılbaşında s23u olacak sanırım o boyutu çekerim ama o riski asla
Risk yok ki. 30K paraya S23U yurt dışı alacağıma TR S23 alırım şahsen.

O 4 ay kısaltılması ve asla ucuz yollu kaydının olmayacağı düşündürüyor . Yalan yok uzaktan birşeyleri çekmeyi de seviyorum ve 100x çok iyi duruyor ama yine de yd almaya yemiyor.

2. El 12 belki 12 pro
S23 fe 21k falan , bu paralara 12 pro gelir mi acaba piyasayı tam bilmiyorum

O 4 ay kısaltılması ve asla ucuz yollu kaydının olmayacağı düşündürüyor . Yalan yok uzaktan birşeyleri çekmeyi de seviyorum ve 100x çok iyi duruyor ama yine de yd almaya yemiyor.

2. El 12 belki 12 pro
Hocam 6S aliyon veri paylaşımı aciyon kullanıyor 🤪

şuan android kullanıyorum iosa geçmek istiyorum bütçem iphone 12ye kadar çıkabiliyor en fazla sizce hala alınır mı
30000 tl ye s23 ten başka cihaz önermem

Aklıma internette satılan ucuz Magsafe powerbank alıp pili çıkarıp içine ip5 s koyup öyle kullanmak var ama işte telefon çok kalın olur
Dostum sen bir dahisin. Yine de köy cebine 6S i kullan yani kalın oluyorsa falan boşver.

Geri