İnsanazor 80+ Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 18 3 Ekim 2023 #1 İphone X istediğin zil sesini yapma
Enes34Nacir 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 4,020 Reaksiyon skoru 1,732 3 Ekim 2023 #2 İphone X istediğin zil sesini yapma başlık ta nedn açıklamaya da İphone X istediğin zil sesini yapma yazdın.d
İphone X istediğin zil sesini yapma başlık ta nedn açıklamaya da İphone X istediğin zil sesini yapma yazdın.d
Fortunata 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 846 Reaksiyon skoru 555 3 Ekim 2023 #3 Burası Google mı ustam?
İnsanazor 80+ Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 18 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Enes34Nacir yazmış: İphone X istediğin zil sesini yapma başlık ta nedn açıklamaya da İphone X istediğin zil sesini yapma yazdın.d Devamı için tıklayın... Ne yapmam lazım .d Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Ekim 2023 Fortunata yazmış: Burası Google mı ustam? Devamı için tıklayın... katoğori var ve amacı da bu yani forum sitesi burası
Enes34Nacir yazmış: İphone X istediğin zil sesini yapma başlık ta nedn açıklamaya da İphone X istediğin zil sesini yapma yazdın.d Devamı için tıklayın... Ne yapmam lazım .d Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 3 Ekim 2023 Fortunata yazmış: Burası Google mı ustam? Devamı için tıklayın... katoğori var ve amacı da bu yani forum sitesi burası
Fortunata 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 846 Reaksiyon skoru 555 3 Ekim 2023 #5 Soru cevap veya tartışma şeklinde kullanıyoruz normalde ama sen bilirsin. Neyse Itunes uygulamasından 1 liraya falan yapabiliyosun.
Soru cevap veya tartışma şeklinde kullanıyoruz normalde ama sen bilirsin. Neyse Itunes uygulamasından 1 liraya falan yapabiliyosun.
İnsanazor 80+ Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 190 Reaksiyon skoru 18 3 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Fortunata yazmış: Soru cevap veya tartışma şeklinde kullanıyoruz normalde ama sen bilirsin. Neyse Itunes uygulamasından 1 liraya falan yapabiliyosun. Devamı için tıklayın... Ben şarkı koymak istemiyorum istediğim bir sesi yapmak istiyorum
Fortunata yazmış: Soru cevap veya tartışma şeklinde kullanıyoruz normalde ama sen bilirsin. Neyse Itunes uygulamasından 1 liraya falan yapabiliyosun. Devamı için tıklayın... Ben şarkı koymak istemiyorum istediğim bir sesi yapmak istiyorum
BlueLabels 80+ Silver Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2,069 Reaksiyon skoru 1,025 3 Ekim 2023 #7 Onun için şarkıyı indirip .acc formatına çevirip pcye filan atman gerekiyor youtubeda bak benim de boş vaktım olursa yollarım sana bende 2 tane kendi istediğim şeyi mesela zil sesi olarak kullanıyorum
Onun için şarkıyı indirip .acc formatına çevirip pcye filan atman gerekiyor youtubeda bak benim de boş vaktım olursa yollarım sana bende 2 tane kendi istediğim şeyi mesela zil sesi olarak kullanıyorum