Iphone X kullanıyorum, pil sağlığı düşük, soket problemi var her sarj aleti olmuyor, video çekerken cızırtı geliyor, Oyun ve genel kullanım için android telefon almak istiyorum şarjı uzun gidecek bir telefon.
Dostum satacak olursan ne kadara bırakırsın?Iphone X kullanıyorum, pil sağlığı düşük, soket problemi var her sarj aleti olmuyor, video çekerken cızırtı geliyor, Oyun ve genel kullanım için android telefon almak istiyorum şarjı uzun gidecek bir telefon.
iPhone 13 serisiyle bu sorun çözüldü.Bıktım Iphone telefonlardan 6000 mahlı Iphone telefon çıkmadığı sürece Iphone telefon kullanmak istemiyorum, bütçem 5.000-6.000 TL
Dostum özelden yazdım sana, numaramı da bıraktım düşünürsen.valla 3.500-4.000 TL, artık ne kadar ederse, bıktım Iphone telefonlardan 6000 mahlı Iphone telefon çıkmadığı sürece Iphone telefon kullanmak istemiyorum, bütçem 5.000-6.000 TL
uyguna bırakıyosun bence haberin olsunvalla 3.500-4.000 TL, artık ne kadar ederse, bıktım Iphone telefonlardan 6000 mahlı Iphone telefon çıkmadığı sürece Iphone telefon kullanmak istemiyorum, bütçem 5.000-6.000 TL