fayuk_w
80+ Bronze
bilemedim cok aradayim iki telefon da bayagi iyi cunkuÇok fark yok 20hz i gözün nasıl anlasın
bilemedim cok aradayim iki telefon da bayagi iyi cunkuÇok fark yok 20hz i gözün nasıl anlasın
Mi 11T işlemci bakımından yüzde 15 daha iyi Oled ekran'ı var kamerası daha iyi (Mi10T de 8K var diye aldanma Mi11T kamera puanı daha iyi)bilemedim cok aradayim iki telefon da bayagi iyi cunku
50 k civarı S24 ultra verilmezbende s24 ultra var arkadaş 50-60 arası +iphone X veriyor sizce verilir mi
aga sana güvenip mi11t aldım bayramdan sonra elimde olur bakacaz artıkMi 11T işlemci bakımından yüzde 15 daha iyi Oled ekran'ı var kamerası daha iyi (Mi10T de 8K var diye aldanma Mi11T kamera puanı daha iyi)
Kral sadece telefon iyi ama ben sattım içi açılmış fakat şu custom rom işini halledebilirsen tel 10 numara 5 yıldız keşke hyperos ile kayıt olsa ama olmuyor ne yazıkki sana tavsiyem alınca iyi bir custom rom yükle eğer sonrasında satmayı planlamiyorsanaga sana güvenip mi11t aldım bayramdan sonra elimde olur bakacaz artık