İphone x yurtdışı 3300 e alınır mı?

InnoRedd

80+
Reaksiyon skoru
27
Yurtdışı iphone x 3300 e alınır mı? pazarlıkla 3000 diyelim ön cam çatlak face id aktif değil geri kalan her şey çalışıyor sıkıntısız

saçmalama istersen

3000 Baya uygun ama Face Id en önemli nokta zaten. Her açılışta şifre vs girmekle uğraşmak sorun değilse alınır.

Yurt dışı telefon almak sadece iphone 13 pro max 14 pro max gibi telefonlarda mantıklıdır. çünkü ettiğin kar 12 bin lira ila 17 bin lira arası değişiyor. iphone x i aldın diyelim. ekranı yaptırman en en kötü 2 bin lira face id e aradan çıkarsan etti sana 4 bin. e zaten totalde 7 bin vermiş olacaksın. gidip 7 bine tertemiz bulursun. bulmayı geç yurt dışı sıfıra yakın olanını bile bulursun. açtırmak istediğin zaman 6 bin lira vereceğini düşünürsek etti sana 13 bin lira. yani 2. el yurt içi iphone 11 parası çıkmış oluyor. mantıklı mı tabii ki değil. ben elimdeki eski telefonu verip 17 binliraya sıfır kapalı kutu 256gb 14 pro max derin mor aldım. sıfır cihaz kapalı kutu. birde gittim kayıt için 6 bin lira verdim. 23 bin lira. kârım ne kadar ? 23 bin. yani kalkıp da iphone 12 pro max altı telefonlar için yurt içi cihaz almayın. değmez. alacaksanız da hakkını versin yani şu konuyu yıllardır bir anlayamadınız halen hayret ediyorum.

Geri