alınır bence ben 11 kullanıyorum memnunum 1k daha ekleyebilirsen 11 al ama xr da gayet iyi benceAlınır mı?Başka önerilerinizde alabilirim.Ama Apple olmak zorunda.
Evet o yüzden ama bir yakınım iphone 11 istemiyor.XR alınır mu hâlâ diye merak ettim kaç yıl gider sizce?alınır bence ben 11 kullanıyorum memnunum 1k daha ekleyebilirsen 11 al ama xr da gayet iyi bence
bi 4 sene gider herhaldeEvet o yüzden ama bir yakınım iphone 11 istemiyor.XR alınır mu hâlâ diye merak ettim kaç yıl gider sizce?
%10 11 civarı daha hızlı bence fark var yaniA12 bionic ile A13 bionic arasında çok fazla fark var mı?
kanka alma bak ben alıcaktım iphone xr x in en düşük telefonu haberin olsun ben sordum 7000 tl dedi bizim burdaki bayi ama iphone 11 e ise 7800 dedi bende 7 plus var 4500 e vericem ikinci eli 2500 daha koyucam 800 tl de elden verip 11 alıcamAlınır mı?Başka önerilerinizde alabilirim.Ama Apple olmak zorunda.
Apple olmak zorunda ise malesef kazık yiyeceğini bil parasını hak etmiyor iphone 8 gayet yeterli ama o fiyata 8 de değmezAlınır mı?Başka önerilerinizde alabilirim.Ama Apple olmak zorunda.
Maalesef apple'den başka telefon olmaz.Eko sistem için.Bence biraz fazla pahalı. O fiyata Samsung Galaxy S20 alınabilir. En basitinden Antutu'da 100K fark atıyor, bu ciddi bir miktar.
Daha iyi bir batarya, hızlı şarj, 120 hz ekran, dinamik amoled ekran, 8K video performansından bahsetmiyorum bile.
Maalesef apple'den başka telefon olmaz.Eko sistem için.Apple olmak zorunda ise malesef kazık yiyeceğini bil parasını hak etmiyor iphone 8 gayet yeterli ama o fiyata 8 de değmez
ona yakın bi fark vardırHani A14 bionic gibi bir hız farkı var mıdır mesela?
Apple diyorsan zaten onun dişinda alacağin başka bir model yok Iphone 11 e fiyat farki verebiliyorsab ona bakabilirsinAlınır mı?Başka önerilerinizde alabilirim.Ama Apple olmak zorunda.