Neler Yeni

İphone Xr dan s20 fe, 21+ veya 12 mini ye geçiş.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
sonuna kadar görüyor hatta benim için fazla bir cihaz iphone xr, ama para vermeden Xr dan iyi bir cihaza geçmek mantıklı geldi.
bence androyid cihazlar bu konuda kötü zaten çoğunluk tarafından adam akıllı ömürleri 3 yıl olarak hemfikirler ben mesela 5 yıldır kullanıyorum zorunda kaldım mesela ilk aldığım zaman her oyunu kaldırıyordu efsane güzel cihazdı ama şimdi adam akıllı oyun oynattırmıyor eğer uzun soluklu alıcaksan ayfon

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
sonuna kadar görüyor hatta benim için fazla bir cihaz iphone xr, ama para vermeden Xr dan iyi bir cihaza geçmek mantıklı geldi.
Bende XS Max varken onu satıp aynı paraya yurtdışı S21 Ultrayı almıştım işte ve XS den S21U ya beleşe geçtiğim için çok iyi bir şey yaptım sanıyordum ama 2 tane sorun fark ettim. 1. olarak etrafımdaki herkesde iphone olması ve elimde samsung olunca fakir hissetmem ikincisi ise android’in kötü olması. Mesela ios’de bu uygulama arası geçişlerde ve uygulamalardan çıkmak için falan ekranın en altından kaydırma olayı var ya aynı olay android de de var evet ama ios kadar güzel hisettirmiyor ve keşke ios kadar akıcı olsa diyosun yani

şahin doğan

80+ Platinum
1. olarak etrafımdaki herkesde iphone olması ve elimde samsung olunca fakir hissetmem
bu olayı yaşamayacağıma eminim :D
Mesela ios’de bu uygulama arası geçişlerde ve uygulamalardan çıkmak için falan ekranın en altından kaydırma olayı var ya aynı olay android de de var evet ama ios kadar güzel hisettirmiyor ve keşke ios kadar akıcı olsa diyosun yani
bu olayı da annemin s10e cihazında deneyimlemiştim ve bu konuda haklısınız.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bu olayı yaşamayacağıma eminim :D

bu olayı da annemin s10e cihazında deneyimlemiştim ve bu konuda haklısınız.
ya bu dediğim şey basit bir örnekti sadece ama binlerce saçmalık var androidde. Bir örnek daha verecek olursam mesela spotify uygulaması gerçekten çöp androidde ios’e göre. Mesela ben şuan spotify’ı 13 pro max’imde tek elle kullanabiliyorum çünkü şarkıdan çıkmak için aşağı kaydırma çalışıyor veya playlistten çıkmak için ekranın sol tarafından sağa doğru kaydırabiliyorsun ama androidde her seferinde elini taa ekanın en sol üst köşesinde götürüp geri tuşuna basman gerekiyor ve insanı kanser ediyor çok spotify kullanan birisi olarak bu beni rahatsız etti, ayrıca insagram ve snapchatteki resimler ios kadar kaliteli değildi yani android öyle bi işletim sistemi ki sanki ios’e paran yetmiyorsa bunu alabilirsin gibi bir şey nerden baksan daha kötü

şahin doğan

80+ Platinum
arkadaşlar telefonu satmak üzereyim alıcı gelip alacak birazdan. fiyat 7.750 tl. bende hemen gidip s20 fe alacağım. bir epılcı daha bu dünyadan uzaklaştı :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
s21 fe ye geçeceğime s21+ a geçerim diye düşünüyorum exynos lu bir cihaz kafama pekte yatmadı yıllarca İphone kullanmış biri olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana da öyle geliyor fakat exynos :confused:
S21 plus'da exynos 2100 yok mu ?

şahin doğan

80+ Platinum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
öncelikle herkese iyi forumlar.
İphone Xr cihazımı satıp 12 miniye geçmek vardı kafamda, biraz düşündüm ve android cihaza geçmenin de mantıklı olduğunu anladım. ilk olarak aklıma s21+ geldi sonra s21+ dan çokta geride olmayan s20 fe geldi aklıma, Xr cihazımı satıp üstüne para eklemeden s20 fe ye geçiş yapabiliyorken neden üzerine para ekleyip benim için çokta bir şey değiştirmeyecek bir cihaz alayım dedim. eğer iphone xr cihazımı satabilirsem s20 fe ye geçmeye karar verdim.
düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
Gayet mantıklı bir düşünce.

şahin doğan

80+ Platinum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
evet ama s21 fe yerine s21+ alırım işlemciden dolayı olan optimazsyon sıkıntısını daha fazla mAh ile örterim diye dedim.
Gerçi yeni nesilde exynos işlemcili versiyonlar daha pahalı sd olanlar daha ucuz diye planlanıyordu.
Onu geçtim sanırım zaten fe versiyonunda bazı ısınma sorunları varmış. Ayrıca sd 865 ile exynos 2100'ü yine performans konusunda kolayca geçebiliyormuşsun (?)

Aşağıya koyduğum videoya bir göz atmalısın.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram