Neler Yeni

İphone YD telefon kapandı

R4wl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Rıdvan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret,Donanım ve Oyun
Instagram
giyinhadi
Dostlar,

Bugün Servis yok yazısı geldi ve telefon hat kullanımına kapandı. Kayıt ettirmeye gücüm yetmiyor şuan. E-SİM içinde Turkcell bayilerine gittim. Önüne gelen ya yapamıyoruz ya da Sistem git gel yapıyor diyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.🙏

şahin doğan

80+ Platinum
2. telefondan başka çare yok şu an.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Dostlar,

Bugün Servis yok yazısı geldi ve telefon hat kullanımına kapandı. Kayıt ettirmeye gücüm yetmiyor şuan. E-SİM içinde Turkcell bayilerine gittim. Önüne gelen ya yapamıyoruz ya da Sistem git gel yapıyor diyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.🙏
iphone kaç kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam. 1 ocak 2024 de kadar kapalı kalacak şuanki simin. anca esim oluşturursan tekrardan kullanıma devam edebilirsin.

R4wl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Rıdvan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret,Donanım ve Oyun
Instagram
giyinhadi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone kaç kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam. 1 ocak 2024 de kadar kapalı kalacak şuanki simin. anca esim oluşturursan tekrardan kullanıma devam edebilirsin.
Geçen sene ağustosta aldım fakat tam tarihini bilmiyorum. iphone 12 modelini kullanıyorum. E-SİM içinde bayilere gittim. şuan yapamıyoruz diyorlar

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Şu an yapamıyoruz ne lan ne alaka ? Öyle şey mi olur. Bayi bayi gez. Esim aktif ederken içinde başka sim takılı olsun yoksa kullanılmış imei’yi okuyup onun üzerine kaydediyor.

Top Bottom