15hangisi hocam :d
böyle bir kullanıcı modeli için ip12 gayet yeterli bence bataryanız kötü durumdaysa batarya değiştirip iphone 16yı bekleyebilirsinizHocam muhtemelen normal bir bireyin yaptigi seyleri;
Film,dizi,fotograf bazen de zaman harcamalik oyunlar oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklisiniz hocam ama su anki durumun 7-8 aylik surec sonrasinda olacagi kesin degil o yuzden biraz olumsuz yaklasiyorum
Yazılımsal 2 yada 3x zoom var portre dahil, işlemci daha iyi, yazılım daha stabil vs vs kısacası daha iyi bir şekilde 15 daha iyi olur.14 ile 15 arasinda kaldim su an, 14 ile 15 arasindaki fark ne kadar bariz sizce? 15 icin zorlanmaya deger mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
butcem ikisine de zor bela yetiyor hocam :d ama dinamik ada benim de cok ilgimi cekiyor
Yapmayın hocam iphone 11 bile hala deli gibi sayılıyor. Dediğim gibi 8 kullanıcıları bile halinden memnun. Daha yeni 13 ü satıp 23 Ultraya geçmesem net 4 yıl kullanırdım.Evt aslında cokda gerekli degil bence ama 12 nin ömrüde doluyor yavastan imkanı varken geçebilir bence
Hocam ben 8 kullanıyorum hiçde memnun degilim(bi kaç artı dısında) hatta model yukseltiyim diyorum arada ki fark degmez brnce oyuzden de andiorid tarafına geçmeyi düşünmüyor degilim her ne kadar iphone cu olsamdaYapmayın hocam iphone 11 bile hala deli gibi sayılıyor. Dediğim gibi 8 kullanıcıları bile halinden memnun. Daha yeni 13 ü satıp 23 Ultraya geçmesem net 4 yıl kullanırdım.
yok yenilemek isterseniz diye dedim hocam 16 güzel duruyo çünküe tamam da 16 ciktiginda da benim icin yeterli olmaya devam edecek ip12
Hocam şöyle örnek vereyim siz o cihazı alırken rakip android tarafında Samsung S8 alanlar çoktan cihazları değiştirdi.Hocam ben 8 kullanıyorum hiçde memnun degilim(bi kaç artı dısında) hatta model yukseltiyim diyorum arada ki fark degmez brnce oyuzden de andiorid tarafına geçmeyi düşünmüyor degilim her ne kadar iphone cu olsamda