İPHONE15 VS GALAXY S24FE

Ben mesela tamamen bu düşünceyle geçtim 17 Pro'ya.. S25+ mı Iphone 17 pro mu arasında çok kaldım. Aralarında 2 katı fiyat var. Tamamen değişiklik olsun diye geçtim ama şunu sana net bir şekilde söyleyebilirim ki Samsung'u daha çok işlevsel kullanabilirken Iphone o kadar açık işlevsel kullanamıyorsun bence. Yapay zeka konusunda, pil konusunda Samsung çok önde. Kamera konusunda ise Apple her ne kadar önde olsa da Samsung'da o kadar çok geride değil. Hatta S25+'ın zoom olayı 17 Pro'ya göre çok daha iyi.. 17 pro'yu 1 ay önce aldım.
hocam mesela iphoneda kaç mp kamera kullanıyolar

hocam mesela iphoneda kaç mp kamera kullanıyolar

Apple kendi sitesinde şöyle yazmış.
  • 48 MP Fusion. Ana kamera. 24/48 mm odak uzaklığı (1 kat/2 kat) ƒ/1.78 diyafram. ...
  • 48 MP Fusion Ultra Geniş kamera. 13 mm odak uzaklığı (0,5 kat/makro) ƒ/2.2 diyafram. 1.4 μm dörtlü piksel (0.7 μm tekli)
  • 48 MP Fusion. Telefoto kamera. 100/200 mm odak uzaklığı (4 kat/8 kat) ƒ/2.8 diyafram.

Rakip bile değiller. iPhone 15
https://www.epey.com/akilli-telefon...968786/apple-iphone-15-256gb_honor-magic7-pro rakibiyle bakalım birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple kendi sitesinde şöyle yazmış.
  • 48 MP Fusion. Ana kamera. 24/48 mm odak uzaklığı (1 kat/2 kat) ƒ/1.78 diyafram. ...
  • 48 MP Fusion Ultra Geniş kamera. 13 mm odak uzaklığı (0,5 kat/makro) ƒ/2.2 diyafram. 1.4 μm dörtlü piksel (0.7 μm tekli)
  • 48 MP Fusion. Telefoto kamera. 100/200 mm odak uzaklığı (4 kat/8 kat) ƒ/2.8 diyafram.
peki batarya kaç mah ve şarj kaç w?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzun-s24fe-deneyimim.1107505
konu sahibi bence s25+/honor magic 7 pro alsın
incelemek isterse konum burda

androidde sıktı biraz ya yıllardır bi degisiklik olsun gibisinden düsünüyom

bakalım
bende 2013 beri android kullanıyorum bu sefer iphone 16 pro aldım kullanımı biraz sıkıntı ama şimdilik idare ediyorum

https://www.epey.com/akilli-telefon...968786/apple-iphone-15-256gb_honor-magic7-pro rakibiyle bakalım birde

peki batarya kaç mah ve şarj kaç w?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzun-s24fe-deneyimim.1107505
konu sahibi bence s25+/honor magic 7 pro alsın
incelemek isterse konum burda
4200 mah
Min 20W - Max 40W

bende 2013 beri android kullanıyorum bu sefer iphone 16 pro aldım kullanımı biraz sıkıntı ama şimdilik idare ediyorum
16 Pro'yu yd mi aldın ? Yurt içinde teknosa mediamarkt vb. mağazalarda çok aradım ama bulamadım. Hepsiburada üzerinden aldıysan eğer oralardan almak istemediğim için bakmadım oralara..

4200 mah
Min 20W - Max 40W

16 Pro'yu yd mi aldın ? Yurt içinde teknosa mediamarkt vb. mağazalarda çok aradım ama bulamadım. Hepsiburada üzerinden aldıysan eğer oralardan almak istemediğim için bakmadım oralara..
hocam sizce akıl karı mı o bataryaya ve güncelleme desteğine o para

4200 mah
Min 20W - Max 40W

4200 mah
Min 20W - Max 40W

44k ye 256 gb aldım yurt dısı

hocam sizce akıl karı mı o bataryaya ve güncelleme desteğine o para
Para bakımından bakarsak asla ama asla değil. Farklılık olsun dersen benimde 17 pro cihazım olsun diyorsan alasın gelir. Birde malum insanlar lüks bir şeyi olduğunda göstermeyi sever. Benim öyle bir niyetim olmaksızın aldım.

Para bakımından bakarsak asla ama asla değil. Farklılık olsun dersen benimde 17 pro cihazım olsun diyorsan alasın gelir. Birde malum insanlar lüks bir şeyi olduğunda göstermeyi sever. Benim öyle bir niyetim olmaksızın aldım.
işte aradığım kişilik tebrik ederim

Geri