Neler Yeni

IPhone'dan Nothing Phone'a geçilir mi?

tinidayim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nafiz Emre Dinç
Bütçe
20000
Dostlar selam 3 yıldır kullandığım iPhone 12 Mini cihazım baya baya ölmeye başladı. Teknik servise götürüp yaptırmaya kalksam 6-7 bin civarı bir fiyat çıkıcak. Onun yerine yeni telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone (2a) iyi midir? iPhone dan geçerken çok sorun yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Dostlar selam 3 yıldır kullandığım iPhone 12 Mini cihazım baya baya ölmeye başladı. Teknik servise götürüp yaptırmaya kalksam 6-7 bin civarı bir fiyat çıkıcak. Onun yerine yeni telefon almayı düşünüyorum. Nothing Phone (2a) iyi midir? iPhone dan geçerken çok sorun yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.
honor 200eç bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

17kya 8 256 modeli var

tinidayim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nafiz Emre Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
honor 200eç bence

17kya 8 256 modeli var
Ya ben biraz da tasarıma özen gösteren birisiyim. Nothing'in tasarımları da baya hoşuma gidiyor. O yüzden hiç diğer telefonlara bakmadım. Eğer Nothing'e geçilmez ise 1 yıl daha falan bekleyip telefonum iyice öldükten sonra yeni bir iPhone'a geçebilirim ki ben bunu yapmayı hiç istemiyorum çok sıkıldım iPhone'dan.

Reyconjeff

80+ Bronze
Hocam 1 yıldır nothing phone 2 kullanıyorum çoğu kişinin daha bilmediği ama f/p açısında çok güzel bir telefon. (2a) nasıldır bilemem ama. Çok fazla yd çıktığım e-sim eksikliğinden dolayı şuan satıyorum. e-SİM dışında eksiğini görmedim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Berkecan Ergin
iphone 12 mini benimde pil sorunu var apple da halledeceğim sende ne sorun var ki?

Reindi

80+ Silver
12 mini fazla eski bir telefon değil ki? millet sıfır 11 alıyor hala yaptır kullan hadi ip 7 8 olsa geçim desen anlarım da 12 mini kötü değil ki

tinidayim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nafiz Emre Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1 yıldır nothing phone 2 kullanıyorum çoğu kişinin daha bilmediği ama f/p açısında çok güzel bir telefon. (2a) nasıldır bilemem ama. Çok fazla yd çıktığım e-sim eksikliğinden dolayı şuan satıyorum. e-SİM dışında eksiğini görmedim.
Ben de su an telefonumda e-sim kullaniyorum bi o konu canimi sikti ama sorun degil fiziksel sime tekrardan gecerim.

iphone 12 mini benimde pil sorunu var apple da halledeceğim sende ne sorun var ki?
Surekli donuyor kasiyor, ekrani ve kasasi cizik dolu ki bu benim essekligim tamamen. Bir de asiri sikildim bu sarj durumlarindan. Isimden ve okulumdan dolayi evde cok zaman geciremiyorum bu durumda da prize bagli bir yasam cok canimi sikiyor. Hadi pilini yaptirdim diyelim 1800mah lik bir pil yine cok az ve yine surekli sarj etme durumu olucak. Ayrica yaptirmaya kalksam dedigim gibi soyledigim telefonun neredeyse yari parasi 12 mini'ye gidicek.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
C.S.
Nothing de widevine l1 yok. Netflix vs düşük kalitede seyrettirir. Youtube hdr içeriklerde hdr özelliği çalışmıyor.
Güncelleme desteği garantisi yok. Kamerası da vasat.
Vivo v40, honor 200 pro ( arayüz sorunlu ve güncelleme garantisi yok) bakabilirsiniz.

Top Bottom