Neler Yeni

İphonelarda neden %100'e kadar şarj etmek zararlı ?

şahin doğan

80+ Platinum
Apple'ın kendi adaptörü ve kablosu öyle ahım şahım kaliteli değil zaten. Özellikle kabloları kalitesiz. Ugreen gibi markaların kabloları çok daha kaliteli oluyor. @şahin doğan de hak verecektir diye düşünüyorum.
Malzeme kalitesinden bahsediyorsak katılıyorum. Adaptörde kalitesiz içi boş gibi olan bir sert plastik, kabloda standart bir kablo. Diğer markalar daha kalın ve örgü kablolar kullanıyorlar. çok daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emin Aşcı
Apple'ın kendi adaptörü ve kablosu öyle ahım şahım kaliteli değil zaten. Özellikle kabloları kalitesiz. Ugreen gibi markaların kabloları çok daha kaliteli oluyor. @şahin doğan de hak verecektir diye düşünüyorum.
şu an iphone adaptörüm var 20v fakat kablom olmadığı icin 5v ile şarj ediyorum orijinal kablo mu almalıyım yoksa normal kablo sıkıntı yaratır mı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,884
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Malzeme kalitesinden bahsediyorsak katılıyorum. Adaptörde kalitesiz içi boş gibi olan bir sert plastik, kabloda standart bir kablo. Diğer markalar daha kalın ve örgü kablolar kullanıyorlar. çok daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyor.
Mesela bende yıllardır Baseus ve Ugreen Type-C kablolar var deli gibi kullanmama rağmen taş gibi çalışıyorlar. Millet 2 ayda Apple kablo bozuyor :D

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Mesela bende yıllardır Baseus ve Ugreen Type-C kablolar var deli gibi kullanmama rağmen taş gibi çalışıyorlar. Millet 2 ayda Apple kablo bozuyor :D
Abi Ugreen yada kaliteli marka olarak fiyatıda uygun iphone 11 için tavsiye edebiliceğin kablo varmı? @şahin doğan sende edebilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Ben de %10-20 olduğunda takıyorum şarja. 80'i geçince çıkarıyorum genelde. Telefonu (14 Pro max) Aralıkta aldım. 7 ay civarı oldu hala %100 Pil ömrüne sahip.

Bünyamina

80+ Platinum
Sarjı yüzde çıkarınca uzun bir süre yüzden düşmüyor en büyük artısı bu ve bataryası tam dolu aşırı kasan deli divane olan biri değilsen 100 e kadar doldur
Yavaş dolmasını istemiyorsan kapat pil ayarından 80 e gelince dur şeyini

HDogus

80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam. Bu konulara bende pek takılmıyorum kullan gitsin. Kaça almıştınız bu aralar bende bakıyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,884
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

şahin doğan

80+ Platinum
Benim bildiğim telefonlar şarjdan ne kadar uzak durursa batarya o kadar uzun dayanır. %5 olunca takıp %100 olunca çekmek iyidir.
Samsung telefon kullandın mı hiç? 100'den 95'e 2 dakikada düşüyor.

Top Bottom