Yardım IPI Float 8k Karbon fiber vs Scyrox V6

Gamerzone

80+
Reaksiyon skoru
33
Başlıkta da belirttiğim gibi bu iki model arasında kaldım ıpı flow farklı malzeme yapısı ile beni cezbetti daha önce hiç karbon fiber mouse kullanmadım ayrıca fiyat olarak da ıyzco da %25 indirimde görünüyor üstüne bayram indirimi var parolapara da indirime dahil olunca 900 lira civarı bir indirim oluyor 1800 civarına geliyor sanırım. Scyrox V6 ise kendini kanıtlamış ve daha üstün teknik özelliğe sahip bir model gerçekten karasız kaldım yardım ederseniz iyi olur

IPO Float Ulu games üzerinden satılıyor bu arada Scyrox V6 ise gaming gen tr den almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Scyrox V6 da sadece 400 TL indirim oluyor o da 2600 - 2500 e geliyor bilginiz olsun

Ggtr de %25 geçerli değil 500tl geçerli
ulugameste %25 geçerli 500tl geçerli değil

scyrox v6 kullanıyorum ben mi özelliklerini kullanamıyorum yoksa bendeki mouse mi sıkıntılı yoksa bu mouse mı komple sıkıntılı bilmiyorum ama bazen sağ click takılıyor kablolu 8k kullanamıyorum bunlar doğal mı? onun dışında mouse çok güzel tercih edebilirsiniz v6yı

%25 indirimin sınırı 500tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

scyrox v6 kullanıyorum ben mi özelliklerini kullanamıyorum yoksa bendeki mouse mi sıkıntılı yoksa bu mouse mı komple sıkıntılı bilmiyorum ama bazen sağ click takılıyor kablolu 8k kullanamıyorum bunlar doğal mı? onun dışında mouse çok güzel tercih edebilirsiniz v6yı
sağ switch bozuktur iade et kablolu 8k özelliği yok

Son düzenleme:
Geri