İps de normal sayılabiliyor.Bu kadar değil ama ips glow normal bir şey mi ?
Benimkinde de biraz fazla ama ben iade etmedim beni çok rahatsız etmiyordu. Yani biraz uğraşırsın iade kabul ederler mi etmezler mi ? Bir ton iş yani.iadelik bi durum var mı sence
onla da uğraşmak sıkıntı kafam çok karışık yaBenimkinde de biraz fazla ama ben iade etmedim beni çok rahatsız etmiyordu. Yani biraz uğraşırsın iade kabul ederler mi etmezler mi ? Bir ton iş yani.
Rahatsız ediyorsa beğenmedim diyip iade et uğraşmazsın.onla da uğraşmak sıkıntı kafam çok karışık ya
bir tık ama gözle böyle gözükmüyor genelde takma derim normal kullanımda kaliteliyse sorun yok de geç birde monitör ne ? merak ettim
Oyunda köşelerden çok belirgin görünüyor fotoğrafta daha fazla görünür ama bilmiyorum bana rahatsız edici geldi iade hakkımı kullanırıdm ben sizin yerinizde olsam
bir tık ama gözle böyle gözükmüyor genelde takma derim normal kullanımda kaliteliyse sorun yok de geç birde monitör ne ? merak ettim
marka model ne hocam monitörün
ya yine iade edip ips alsam yine aynı olay gelecek başıma.Oyunda köşelerden çok belirgin görünüyor fotoğrafta daha fazla görünür ama bilmiyorum bana rahatsız edici geldi iade hakkımı kullanırıdm ben sizin yerinizde olsam
bide malesef 14 gün geçtiği için iade yok.Oyunda köşelerden çok belirgin görünüyor fotoğrafta daha fazla görünür ama bilmiyorum bana rahatsız edici geldi iade hakkımı kullanırıdm ben sizin yerinizde olsam