Neler Yeni

IPS monitörlerin video-film kalitesi neden kötü.

bhcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
can
Asus 144hz ips panel monitörüm var Video izliyorum hafif akıcılık bozukluğu hafif titreme gibi şeyler oluyor öncedende ips kullandım ondada oldu ama mesela 10 yıllık tn panel monitörümde bunların 1 tanesi bile olmadı oyunlarda sorun yaşamıyorum ama video izlerken yaşıyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
Oğuz
Titreme ne alaka anlamadım? IPS ile titremenin alakası yok. Akıcılık bozukluğu diye bir şey de duymadım. Renk kalitesi önemli olan sonuçta. IPS renkleri de daha kaliteli.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam video atma şansınız varmi bende asus vg27aq3a modeli var gayet güzel video film seyrediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: bhcx

bhcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Titreme ne alaka anlamadım? IPS ile titremenin alakası yok. Akıcılık bozukluğu diye bir şey de duymadım. Renk kalitesi önemli olan sonuçta. IPS renkleri de daha kaliteli.
Titremeden kastım mesela akıcılık gidip video bi anda atlamalı atlamalı geliyor 60 fps den 30 fps e düşer gibi aynı video birde ekranda videolarda çok hafiiften karıncalanma olur gibi oluyor 1 hafta önce Viewsonic ips vardı onu iade ettim o çok fena titriyordu sadece videolarda oluyor oyunlarda olmuyor Ghosting de asla yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam video atma şansınız varmi bende asus vg27aq3a modeli var gayet güzel video film seyrediyorum
Videoda pek anlaşılmıyor atıcaktım ama anlaşılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle her videoda da olmuyor bazı videolarda görebiliyorum sadece Akıcılık bozuluyor

Top Bottom