- Konu Sahibi Konu Sahibi
27 inç için ne önerirsiniz peki?27 inç 1080p önermiyorum ben.
27 inç için ne önerirsiniz peki?27 inç 1080p önermiyorum ben.
Normalde 2K öneririm, 27 inç için.27 inç için ne önerirsiniz peki?
27 inch 1080p monitör hiç kullanmadım ama duyduğuma göre çok yakından bakıldığında monitördeki piksellerin göründüğünü söyleniyor. Bu piksellerin farkedilmemesi için monitörlerle aranda 1 metre uzaklık olması gerektiği söyleniyor.27 inç için ne önerirsiniz peki?
hocam çok yakından fps oyunları oynuyorum vievsonicte öyle bir şey yaşamadım27 inch 1080p monitör hiç kullanmadım ama duyduğuma göre çok yakından bakıldığında monitördeki piksellerin göründüğünü söyleniyor. Bu piksellerin farkedilmemesi için monitörlerle aranda 1 metre uzaklık olması gerektiği söyleniyor.
27 inch monitör istersen al ama çok yakın mesafeden bakma aranda biraz uzaklık olsun. Yada rahatsız olmam dersen de alabilirsin istersen.
Bu güzel ama PTT üzerinden ürün almayı pek önermiyorlar.Normalde 2K öneririm, 27 inç için.
Onun içinde;
2k 27inç güzel monitör.MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.786,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman etkilenmemişsindir. Rahatsız olmuyorsan 27 inch alabilirsin istersen.hocam çok yakından fps oyunları oynuyorum vievsonicte öyle bir şey yaşamadım
https://www.atesavm.com/urun/msi-g2...s-gsync-compatible-pivot-gaming-monitor-42327 sence bu siteden alayım mı güveenilir mi?Normalde 2K öneririm, 27 inç için.
Onun içinde;
2k 27inç güzel monitör.MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.786,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç bir bilgim yok malesef.https://www.atesavm.com/urun/msi-g2...s-gsync-compatible-pivot-gaming-monitor-42327 sence bu siteden alayım mı güveenilir mi?
ptt den almak istemedim adamların kendi sitesinde 7300 tl ama ne kadar güvenilir bilmiyorum başka siteler 9bin civarındaBu güzel ama PTT üzerinden ürün almayı pek önermiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman etkilenmemişsindir. Rahatsız olmuyorsan 27 inch alabilirsin istersen.
Alakası yok.Bu güzel ama PTT üzerinden ürün almayı pek önermiyorlar.
adamların kendi sitesinde daha ucuz başka bir forumda güvelir diyorlar sizce kendi sitelerinden mi almalıyım pttden mi?Alakası yok.
PTT den birkaç ürün aldım, sorun çıkmadı hiç.
Ayrıca sorun çıkıyor iddası üzerinde gidipte daha iyi ürün almayı kaçırmakta mantıklı değil.
Sorun çıkarsa uğraşır, halledersin.
Attığım ürün alınması en mantıklı ürün bence.
PTT de genelde teşhir veya Outlet ürünler satılır. Satın aldığınız başlıkta veya açıklamada ölü pixel var diye görürseniz şaşırmayın, genelde ölü piksel olan modeller satılıyor orada zaten.adamların kendi sitesinde daha ucuz başka bir forumda güvelir diyorlar sizce kendi sitelerinden mi almalıyım pttden mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
bu monitörü aldım arkadaşlar gelince yazmayı unutmazsam. sizlerle deneyimlerimi paylaşırım hepinize teşekkür ederim