Neler Yeni

IPS Monitör Önerisi

mesaon

80+
Merhaba,

IPS panel monitörü yıllar önce oyun için kullanıyordum, renk canlılığı açısından hep hoşuma da gitmiştir. Sonrasında TN panele döndüm, bir sorun yaşatmadı fakat VA paneli denemek istedim. Onda da "ghosting / gölgelenme" sorununu bariz bir şekilde yaşadım. Witcher 3 , NFS Heat gibi oyunlarda resmen kriz yaşadım denebilir.

IPS panel ve mümkünse kavisli olacak monitör önerilerine ihtiyacım var, yardımcı olabilir misiniz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
IPS panelde ghosting yaşama olasılığınız daha yüksek ama

mesaon

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghosting olma olasılığı en düşük monitör paneli TN midir peki? Sizin önerileriniz nedir?

Merhaba IPS panelde kavisli ekran yok bildiğim kadarıyla VA panel kullanılıyor çizimde daha çok IPS panel kullanıldığı için düz ekran üretiliyor. Ama ben sana çevremde kullanan arkadaşlarımın monitörü tavsiye ederim Asus2un IPS 144hz modeli fiyatı da uygun bakmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Merhaba,

IPS panel monitörü yıllar önce oyun için kullanıyordum, renk canlılığı açısından hep hoşuma da gitmiştir. Sonrasında TN panele döndüm, bir sorun yaşatmadı fakat VA paneli denemek istedim. Onda da "ghosting / gölgelenme" sorununu bariz bir şekilde yaşadım. Witcher 3 , NFS Heat gibi oyunlarda resmen kriz yaşadım denebilir.

IPS panel ve mümkünse kavisli olacak monitör önerilerine ihtiyacım var, yardımcı olabilir misiniz?
VP249QGR Modeli asusun hem oyun hemde iş ev gibi kullanımlarda en iyisi ips panel 144 hz 1ms yeni bir ürün fiyatıda oldukça iyi.

Top Bottom