rx 6700 rahat 240 hz verebilirHocam bilgisayar 240 hz için olurmu bilmiyorum ama 12400f rx6700
rx 6700 rahat 240 hz verebilirHocam bilgisayar 240 hz için olurmu bilmiyorum ama 12400f rx6700
Hocam o tamamda bellirli oyunlarda. Minecraft valorant vb.rx 6700 rahat 240 hz verebilir
hocam 240 hz desteğini ekran kartı veriyor ama o ekran kartı her oyunda 240 fps üstü alırmı sorusu şüpheliHocam o tamamda bellirli oyunlarda. Minecraft valorant vb.
Onu diyorum bendehocam 240 hz desteğini ekran kartı veriyor ama o ekran kartı her oyunda 240 fps üstü alırmı sorusu şüpheli
Samsung'un hiçbir modelini önemiyorum genelinde paneli kötü.Hocam o aoc içinde fazla ölü pixel var demişler ve parlaklığı kronik sorunmuş. Acaba attığım Dell nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HacıSOFU hocam Samsung g serisi hakkında bilginiz varmı acaba? Etiket için kusura bakmayın
Dell modelini kullandınız mı hocamSamsung'un hiçbir modelini önemiyorum genelinde paneli kötü.
Kullanmadım, imzamdaki monitörü kullanıyorum.Dell modelini kullandınız mı hocam
Hocam bu bütçede ne önerirsiniz 6k bütçem var.Kullanmadım, imzamdaki monitörü kullanıyorum.
İşlemci ekran kartı ne?Hocam bu bütçede ne önerirsiniz 6k bütçem var.
RX 6700 12400fİşlemci ekran kartı ne?
1080p monitör iyi gider o sisteme. Akşam bakayım eve geçince.RX 6700 12400f
Hocam kafam çok karışık bekliyorum önerilerinizi çok iyi olur benim için1080p monitör iyi gider o sisteme. Akşam bakayım eve geçince.
İmzanız çok güzel efendim bende öyle yapmak istiyorum nasıl yapabilirimKullanmadım, imzamdaki monitörü kullanıyorum.