Çözüldü✓ ips Monitör Tavsiyesi 4000-5000 arası

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,772
Bütçe
5000
Merhaba Arkadaşlar Yeni Sistem Aldık Monitör Kaldı Şuan Eski 60 hz Monitör Kullanıyoruz 144 hz minumum ips bir monitör bakıyoruz bir kaç monitör buldum ama fiyat farkları var aralarından hangisini seçmem konusunda yardımcı olur musunuz yada bunların dışında da olabilir amacım bu fiyat bandında en iyisi olsun

Merhaba Arkadaşlar Yeni Sistem Aldık Monitör Kaldı Şuan Eski 60 hz Monitör Kullanıyoruz 144 hz minumum ips bir monitör bakıyoruz bir kaç monitör buldum ama fiyat farkları var aralarından hangisini seçmem konusunda yardımcı olur musunuz yada bunların dışında da olabilir amacım bu fiyat bandında en iyisi olsun

Hocam çok bir bilgim yok bende araştırıyordum 1 hafta öncesine kadar R25i-30 dışında diğer modeller sorunlu diye biliyorum. Lenovoyu alabilirsiniz muhtemelen forumdaki diğer arkadaşlarda onu önerecek.

Lenovo Legion R25i-30 alabilirsin içlerin de en iyisi o.

R25I-30 al gec en iyisi.

Üstüne biraz daha koyarsanız bence taxsit ile vade farksız 240 280hz alabilirsini,

Lenovo R25İ-30 Al Hocam Tavsiye Ederim .

Lenovo R25İ-30 i Tercih ediyoruz Teşekkürler...

Geri