Neler Yeni

İPS PANEL Mİ TN PANEL Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
Aynen ben de aralarındaki farkı söyledim sadece en fazla bunu sabit verip verememesi değişir muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani elmb zaten Extreme Low Motion Blur demek yani gecikme süresini ekstra düşürme muhabbeti o yokken 0.5 ms değildir muhtemelen ama kaç olur bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam elmb bu paneldeki piksellerin sürekli aç kapa yaparak çalışması normal hali de sürekli açık olmasıydı hatta bazılarında baş ağırsı yapıyormuş o yüzden bu yüzden değişir ms değeri
''ELMB (Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı), Asus'un göz takibi hareket bulanıklığını azaltmak için tasarlanmış tescilli teknolojisidir. Bu bir şeklidir arka ışık yanıp sönen teknoloji yenilemeleri arasındaki içinde monitörün arka ışığını kapatarak ekranda herhangi bulanıklığı ortadan kaldırmak için yapılan. Bu teknolojinin yalnızca 85Hz, 100Hz, 120Hz gibi sabit kare hızlarında kullanılabileceğini unutmayın.'' Yalnızca 120 Hz ye kadar destekliyor teknoloji o zaman saçma değil mi 165hz 0.5 ms yazması ? İade etmeyi düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
Hocam Asus ile iletisime geçtim ELMB açıkken 0.5 MS kapalıyken 1 Ms GTG imiş teşekkürler doğru bilgi için ❤️.
Maximum 1 ms verir olarak geçiyor 4 5mslere çıkmaz gibi ama bilemem bir arızası varsa durum değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom