İPS PANEL MONİTÖR TAVSİYESİ

Hocam modelde ışık sızması ve geceleri ghosting olayı oluyor mu ? Memnun musunuz ? Eksi yönleri var mı ? Bende düşünüyorum 24G2U modelini
Bende düşünüyoru yakından bakınca pikseller gözüküyormu?
Vallahi ışık sızması, ghosting gibi olaylardan pek anlamam ama şuana kadar rahatsız edici hiçbir şey ama hiçbir şey yaşamadım. Oyun modlarını ayarlayıp keyfime bakıyorum. :)

Monitörün pivot özelliği olması benim için pek önemli değildi ama yan çevirip uzun yazıları rahatça okuyabiliyorum veya telefon modu gibi kullanabiliyorum.

Parlaklığı yarıda kullanıyorum ve buna rağmen kesinlikle yeterli geliyor.

ASUS gibi markaların monitörlerini denemedim ama almayı düşünüyorsanız 24G2U kesinlikle tavsiyemdir.

Vallahi ışık sızması, ghosting gibi olaylardan pek anlamam ama şuana kadar rahatsız edici hiçbir şey ama hiçbir şey yaşamadım. Oyun modlarını ayarlayıp keyfime bakıyorum. :)

Monitörün pivot özelliği olması benim için pek önemli değildi ama yan çevirip uzun yazıları rahatça okuyabiliyorum veya telefon modu gibi kullanabiliyorum.

Asus gibi markaların monitörlerini denemedim ama almayı düşünüyorsanız 24G2U kesinlikle tavsiyemdir.
Kararsızım bazıları kalitesiz diyor bazılar da çok iyi.

Asus gibi markaların monitörlerini denemedim ama almayı düşünüyorsanız 24G2U kesinlikle tavsiyemdir.
Artı olarak:

Eksi yön bulamadım henüz. Hani "şunu yapayım" diyip de yapamadığım bir şey olmadı şuana kadar.

Tasarımı güzel, ayakları çok güzel ve sağlam. Belki de heyecanıyla kusursuz geliyor bana ama bir problemi olsa illa ki gözüme çarpardı. Çok takıntılıyımdır, özellikle para harcadığım/harcayacağım şeylerde.

Artı olarak:

Eksi yön bulamadım henüz. Hani "şunu yapayım" diyip de yapamadığım bir şey olmadı şuana kadar.

Tasarımı güzel, ayakları çok güzel ve sağlam. Belki de heyecanıyla kusursuz geliyor bana ama bir problemi olsa illa ki gözüme çarpardı. Çok takıntılıyımdır, özellikle para harcadığım/harcayacağım şeylerde.
Renkler canlımı peki?

Kararsızım bazıları kalitesiz diyor bazılar da çok iyi.
Hocam vallahi görerek alma şansın varsa görerek al. Bana iPhone telefonlar güzel geliyor bazılarına kötü.

Nasıl ki bir insan herkesi memnun edemez, insanın ürettiği de herkesi memnun edemez. Memnun etmeyen yönlerini araştırmak gerek.

Hocam vallahi görerek alma şansın varsa görerek al. Bana iPhone telefonlar güzel geliyor bazılarına kötü.

Nasıl ki bir insan herkesi memnun edemez, insanın ürettiği de herkesi memnun edemez. Memnun etmeyen yönlerini araştırmak gerek.
Teşekkürler dostum.

Parlaklığı en yükseğe aldım. Gözle daha güzel görünüyor ama buradan da biraz fikir sahibi olabilirsiniz.

Renk doygunluğunu, kontrastı, canlılığı arttırabilirsiniz ama ben gerek duymadım. Olduğu gibi duruyor ayarlar.

Mesela FPS oyunlarında FPS modunu açıyorum, GTA gibi oyunlarda RTS modunu açıyorum. Özellikle RTS canlılığı ve renkliliği arttırıyor. Ayarlanabilir.
3B2EA697-23F6-469B-9AC3-2A4A2643E2E7.webp
E7E6A1E9-597F-4D40-9BF6-B796106B2231.webp
5ECD8B9F-3C5B-4991-885B-64F8BCC24C61.webp
CEE50DB6-F2DA-493C-85E8-3E5A659CE673.webp
BEA2E894-142A-4F36-9E2C-4A264553B429.webp
6879B1D7-F644-4CA8-90CE-0E3471016326.webp

Asus TUF VG249Q almanı öneririm. Bayağı güzel. Şuan bu monitör ile yazıyorum. İlk aldığımda 1 tane ölü piksel çıktı. Hemen geri yolladım iade yaptılar. Sonra yenisini aldım. Şükür bunda ölü piksel yok ama süper, tavsiye ederim.

Parlaklığı en yükseğe aldım. Gözle daha güzel görünüyor ama buradan da biraz fikir sahibi olabilirsiniz.

Renk doygunluğunu, kontrastı, canlılığı arttırabilirsiniz ama ben gerek duymadım. Olduğu gibi duruyor ayarlar.

Mesela FPS oyunlarında FPS modunu açıyorum, GTA gibi oyunlarda RTS modunu açıyorum. Özellikle RTS canlılığı ve renkliliği arttırıyor. Ayarlanabilir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekürler güzel gözüküyor ama 27 inç almak istiyorum bunun 27 si öneririmisin.?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri