Neler Yeni

IPS Paneller Göz mü yoruyor?

-CrawL

80+ Gold
bu rehperde göz yordugu belirtilmiş pc de günde 8-10saat vakit geçiririm bu monitörü alıcağım gözümü ağrıtırmı? https://www.hepsiburada.com/acer-eg...e-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu rehperde göz yordugu belirtilmiş pc de günde 8-10saat vakit geçiririm bu monitörü alıcağım gözümü ağrıtırmı? https://www.hepsiburada.com/acer-eg240y-pbipx-23-8-165hz-2ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-um-qe0ee-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji
MAX 1.400Tl ye önerceğiniz başka bir monitör varmıdır? linkteki monitör kuponla 1369tl ye gelıyor peşin fiyatına 9taksıtte var

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Diğer panellere göre daha çok yorduğunu söylüyor çoğu kişi. Bence ips tercih et alıştıktan sonra sıkıntı çekmezsin ağrı konusunda.

-CrawL

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer panellere göre daha çok yorduğunu söylüyor çoğu kişi. Bence ips tercih et alıştıktan sonra sıkıntı çekmezsin ağrı konusunda.
Valla Dostum Çok kararsız kaldım Göz yoruyor diyince günde 8-10saat pc de olan birisiyim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Valla Dostum Çok kararsız kaldım Göz yoruyor diyince günde 8-10saat pc de olan birisiyim
Sıkıntı yok yazımda biraz abartarak söylemişim. Elbette yorar gözünü diğerleri içinde aynı şey geçerli 8 10 saat yüksek bir süre. Hangi paneli alırsan al illa ağrın olur ama ips içlerinden en çok tercih edilen kaliteli panellerden biri.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Sarı ışık ayarı var onla birlikte 8 saat girebilirsin bence parlaklığı da kısarsın

-CrawL

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yok yazımda biraz abartarak söylemişim. Elbette yorar gözünü diğerleri içinde aynı şey geçerli 8 10 saat yüksek bir süre. Hangi paneli alırsan al illa ağrın olur ama ips içlerinden en çok tercih edilen kaliteli panellerden biri.
%60 cs:go valorant tarzı oyunlar oynuyorum düşük tepkime süresi yazınca korktum https://www.hepsiburada.com/samsung...gACI1qZsEnjRQWg13tblxNTdkbS9iPFBoCJ48QAvD_BwE
şu monitörden vardı bende 2gün kullandım iadeye yolladım deli gibi ghostıng yaşıyordum alcagımdada olur diye korkuyorum cs de falan

Sarı ışık ayarı var onla birlikte 8 saat girebilirsin bence parlaklığı da kısarsın
renk kalitesi falan gerçekten güzelmi peki şuan tn paneldende kotu bır monıtor kullanıyorum samsungun Va panellısını almıştım güzel geldi ama ghostıng oluyor dıye ıadeye yolladım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,754
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
%60 cs:go valorant tarzı oyunlar oynuyorum düşük tepkime süresi yazınca korktum https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24rg50fqmxuf-24-144hz-display-hdmi-full-hd-freesync-kavisli-oyuncu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiA6aSABhApEiwA6Cbm_-bGXxdVGxmPE55WfKrvldgACI1qZsEnjRQWg13tblxNTdkbS9iPFBoCJ48QAvD_BwE
şu monitörden vardı bende 2gün kullandım iadeye yolladım deli gibi ghostıng yaşıyordum alcagımdada olur diye korkuyorum cs de falan

renk kalitesi falan gerçekten güzelmi peki şuan tn paneldende kotu bır monıtor kullanıyorum samsungun Va panellısını almıştım güzel geldi ama ghostıng oluyor dıye ıadeye yolladım
Renk kalitesi çok iyi bende tn panel laptop var karşılaştıralım dedik ips monitör parçalıyor telefonun varsa bilirsin onun renk kalitesiyle ips monitörün renk kalitesi çok yakındır

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
%60 cs:go valorant tarzı oyunlar oynuyorum düşük tepkime süresi yazınca korktum https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24rg50fqmxuf-24-144hz-display-hdmi-full-hd-freesync-kavisli-oyuncu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=Samsung Türkiye&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiA6aSABhApEiwA6Cbm_-bGXxdVGxmPE55WfKrvldgACI1qZsEnjRQWg13tblxNTdkbS9iPFBoCJ48QAvD_BwE

Çok hard cs oyuncuları tn panel tercih ediyolar ama ips te artık tepkime sürelerini çok azalttı. Renk kalitesi olarak en üst ips paneller zaten. Va da gördüklerinden daha iyi bir görüntü alıcaksın yani.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hocam size şöyle izah edeyim
ben 60hz tn panel düz ekran 19 inç ve 1440x900p çözünürlüğe sahip bir monitör den ips 27 inç 1920x1080p çözünürlük 165hz curved monitör e geçince ilk 1 hafta renkler ekran vs gözüme biraz değişik geldi ve ilk 1 hafta gözlerim biraz ağrıdı sonra da gözlerim alıştı yani 1 hafta da alıştım
tn panel kullanırken bazen geceleri gözüme uyku gelirdi gözlerim ağrırdı fakap ıps monitör de öyle bir şey yaşamadım

bir de günde aralıksız 8-9 saat pc başında oturuyorsanız tabii ki yorar
arada sırada 10-15 dk ara verin cama çıkın biraz hava alın haraket edin sürekli pc oynarken su için ben su yerine daha çok kahveyi tercih ediyorum 4 tane içince kafam vokta atar gibi oluyor :D

Top Bottom