Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
VA panel bile renk açısından kurtarmıyor. Arkadaşımda VA bende IPS var. O kadar çok fark var ki. IPS efsane bir şey.TN,VA kullanmak için ne kadar iyi bir oyuncu olabilirsiniz ki? Belki grafik oyunu falan girdin ya da arkadaşınla kollarla oynayacaksın ya da biri seni izleyecek yansıma yapacak , bu gibi durumlar yoksa ıps önceliğiniz olmasın. Şunu belirteyim ki ıps monitörde oynadınız sonra başka bi yere gittiniz va panel monitör var uzaktan göz ucuyla bile renk farkı anlaşılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Canlı demek renk demek ıps den dolayı. Eğer 75hz monitör kullanmadıysanız 60hz akıcı gelebilir normaldir. 144 demiyorum 75hz monitör kullansan bile 60hz monitörde asla oyun oynayamazsın. Kasma hissi veriyor acayip. 75 hz ile 144 hz arasında da acayip fark var ama bana biraz garip geldi. 75 hz kullanıyorum tabi ki 144 hz i aratmıyor. Benim de senin gibi bir problemim var arkadaşımın monitörü 144hz va panel. Bir tur valo atayım dedim evet acayip fark var ekranı çeviriyorum akıyor ama kasma hissi veriyor garip şekilde. Bu renkler akıcılığı sağlayabilir bence çünkü 144hz oynadığıma pişman olucaktım neredeyse akıyor ama kasıyor garip bir şeydi.kral ben hala anlamadım benim ve arkadaşımın monitörü TN panel ama internet kafedeki monitör IPS panel 60Hz olmasına rağmen niye çok akıcı canlı olarak gördüğüm en akıcı monitör