- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam harbi napçazkart bilgilerini girdikten sonra satışa kapalıdır diyor. kartı kapatmak gerekir mi acb bilemedim akşam akşam dolandırılasım geldi glb.
Hocam harbi napçazkart bilgilerini girdikten sonra satışa kapalıdır diyor. kartı kapatmak gerekir mi acb bilemedim akşam akşam dolandırılasım geldi glb.
pttavm kart çalacağını sanmam da ürün sıkıntılı gelebilir muhattabın olmazkart bilgilerini girdikten sonra satışa kapalıdır diyor. kartı kapatmak gerekir mi acb bilemedim akşam akşam dolandırılasım geldi glb.
Hocam dolandırılanlar olmuş demişler napmam lazım söyler misiniz nasıl değişebilir im kart bilgilerinipttavm kart çalacağını sanmam da ürün sıkıntılı gelebilir muhattabın olmaz
Karti kapatin yeni kart isteyin. Bankalarin acil aksiyon alma durumu var arayinca kayip çalıntı mi diye sorar ilk basta yada mobil bankaciliktanArkadaşlar ben kart bilgilerini girdim hata verdi sonra napmam lazım ptte yazınca güvenilir sandım
hocam ben kredi kartı yazmıştım zaten banka kartı olsa sıkıntı olurdu da kredi kartında itiraz ve iptal daha kolay oluyorHocam harbi napçaz
ödeme sistemi ptt ye ait sıkıntı olmaz sanmam ancak sıkıntılı ürün gönderebilirlerHocam dolandırılanlar olmuş demişler napmam lazım söyler misiniz nasıl değişebilir im kart bilgilerini
Ürün olmadı zaten kart bilgisi girdim hata verdi direködeme sistemi ptt ye ait sıkıntı olmaz sanmam ancak sıkıntılı ürün gönderebilirler
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse - PttAVM https://share.google/mvSNBNJI54DhTptpb hata mı var bilmiyorum ama baya ucuz duruyor
Kartı iptal etmekten başka bir seçeneğin yok gibi eğer şüphen varsaÜrün olmadı zaten kart bilgisi girdim hata verdi direk