Hocam kaçak şekilde IMEI atılabiliyor mu çünkü pasaport yokAlınca direkt IMEI kaydı yaptır. Zaten komik fiyatlara geliyor. Bence alacaksan bekle hemen al
Ve kalıcı olur muHocam kaçak şekilde IMEI atılabiliyor mu çünkü pasaport yok
Yapamıyorsun.Hocam kaçak şekilde IMEI atılabiliyor mu çünkü pasaport yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve kalıcı olur mu
iPhone kaçak imei atmak mümkün değil diye biliyorum.Hocam kaçak şekilde IMEI atılabiliyor mu çünkü pasaport yok
Kim getirecekse onun hattını kullanman gerekir. IMEI alınca kalıcı olur ancak pasaport harici hat takamazsınHocam kaçak şekilde IMEI atılabiliyor mu çünkü pasaport yok
Ve kalıcı olur mu
Hocam telefon gelmiş şuan telefoncuda ama adam da yd çıkmamış o da kaçak getittiriyorKim getirecekse onun hattını kullanman gerekir. IMEI alınca kalıcı olur ancak pasaport harici hat takamazsın
4+4 8 ay kullanabilirsin yılda. Yılbaşında yenilenir. Seneye 8. aya kadar kullanirsin. Son 4 ay yanında 2. telefon taşırsın internet vs paylaşmak için artıkHocam telefon gelmiş şuan telefoncuda ama adam da yd çıkmamış o da kaçak getittiriyor
Kim getirecekse değil. Kim kaydı yapacaksa onun adına olan hattı kullanmalı. Ama bunu da çözmüşlerdi, hat devir işlemi ile sorun olmuyordu. Bayağı güzel fiyatlara geliyor.Kim getirecekse onun hattını kullanman gerekir. IMEI alınca kalıcı olur ancak pasaport harici hat takamazsın
Kaçak IMEI sanal hatta olmuyor ki zaten iPhone da hiç olmuyor. 6k vermek zorundasın ama yine kaârdasın
jelatinsiz kullanılmış ürün çıkınca gelen pişmanlık hissi ucuza kaçıcam diye başınız ağrımasın forumlarda çok görüyorum ıraktann kaçak geldi kutusundan hıyar çıktı kutusu samsung s20 kutusu diye bunlar çok olan durumlar fiyatı ve kayıt ettirme durumuna bakılırsa gerçekten karlı olucaksınız ama ıraktan bile olsa bu fiyata kimse vermez.Hocalarım herkese iyi akşamlar.
Irak'tan kaçak iPhone 14 pro Max almayı düsünüyorum 28k TL. İleride IMEI sıkıntı olur mu yoksa alınır mı
Bu isi yapan tanıdıklarım var Irak'tan alıp ülkede satıyor, güvenli insanlardan alinca her şekilde kesin ve kar da oluyorsun iPhone kullananlar 55/60 vereceğine gidip yurtdisi alip yd cik gir yapip üzerine geçirsinlerjelatinsiz kullanılmış ürün çıkınca gelen pişmanlık hissi ucuza kaçıcam diye başınız ağrımasın forumlarda çok görüyorum ıraktann kaçak geldi kutusundan hıyar çıktı kutusu samsung s20 kutusu diye bunlar çok olan durumlar fiyatı ve kayıt ettirme durumuna bakılırsa gerçekten karlı olucaksınız ama ıraktan bile olsa bu fiyata kimse vermez.